x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Craiova: Ziua cea mai lungă

"U" Craiova: Ziua cea mai lungă

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    23 Mar 2010   •   00:00
"U" Craiova: Ziua cea mai lungă
Sursa foto: Nicolae Badea/Agerpres

Scos pe targă în minutul 43 al partidei cu "Poli" Iaşi, Florin Costea va afla azi la Bucureşti cât va lipsi de pe gazon. Dacă e vorba doar de o entorsă, cele mai optimiste prognoze vorbesc de două luni.

Golgeterul Universităţii se va deplasa azi în Capitală alături de medicul Universităţii, Claudiu Stamatescu, urmând să efectueze un consult amănunţit şi o rezonanţă magnetică. Evitând să dea un diagnostic, doctorul oltenilor spera ieri totuşi ca atacantul să fi avut mult noroc şi să scape doar cu o entorsă şi cu ligamentul colateral puţin afectat, situaţie în care ar putea reveni pe gazon în aproximativ două luni.

În cazul în care Costea cel mare are ruptură de ligament încrucişat, operaţia este inevitabilă, iar fotbalistul ar putea fi din nou apt de joc cel mai devreme în toamnă, dacă nu cumva de la jumătatea ediţiei viitoare a campionatului. Oricum, indiferent de cum va suna verdicul medicilor, campionatul acesta este încheiat pentru vârful craiovenilor.

"NU SUNT SUPĂRAT PE BRĂNEŢ"
Florin Costea se afla ieri acasă, la Râmnicu-Vâlcea. Afectat de coşmarul prin care trece, cel mai important marcator al oltenilor din ultimii 15 ani crede că portarul moldovenilor l-a accidentat fără intenţie.

"Sunt sigur că Brăneţ n-a vrut să mă lovească. N-am nimic cu el, pentru că a vrut să joace doar mingea. Din păcate, aşa a fost să fie. Acum mă rog lui Dumnezeu să scap cât mai ieftin şi să revin pe teren cât mai repede.
Sper să nu fie nevoie de operaţie. Nu pot să pun piciorul în pământ, iar genunchiul este umflat în continuare.
Cel mai rău îmi pare că nu voi putea pune umărul la meciurile viitoare ale Universităţii. Mă simţeam tot mai bine, iar jocul echipei era în creştere", a spus ieri golgeterul Universităţii.


Alături de el
Întreaga echipă a Universităţii s-a interesat de starea în care se găseşte Florin Costea, cel mai afectat fiind fratele acestuia, Mihai: "Suntem distruşi de durere. M-a durut inima când l-am văzut pe jos şi urlând de durere. Nu am văzut prea bine faza, eram chiar în spatele unor jucători de la Iaşi, dar, din momentul când l-am auzit cum se văita, mi-au dat lacrimile. Nici nu mi-am mai dat seama ce decizie a luat arbitrul.

Nu mă mai interesa dacă era sau nu penalty sau dacă portarul trebuia eliminat. Îmi doream doar ca Florin să fie bine şi să poată continua jocul. La pauză, nici indicaţiile antrenorului nu le mai auzeam, m-am gândit tot timpul la fratele meu. În repriza a doua, atât eu, cât şi colegii am jucat pentru el. Mi-am dorit foarte mult să înscriu, ca să-i dedic golul, însă această victorie îi aparţine şi lui. În meciurile următoare voi alerga pentru amândoi şi orice gol înscris de mine va fi dedicat lui".

"N-am nimic cu Brăneţ. Sunt convins că n-a vrut să mă lovească. Acum sunt întins pe spate, doar aşa pot sta. Din păcate, nu pot să pun deloc piciorul în pământ"
Florin Costea, atacant "U" Craiova

"Mi-au dat lacrimile când l-am auzit cum se văita. Nu m-a mai interesat nimic, doream doar ca el să fie bine şi să poată continua jocul. La pauză n-am putut să fiu atent la indicaţiile antrenorului, eram prea marcat"
Mihai Costea, atacant "U" Craiova

×
Subiecte în articol: sport