x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport UEFA - Mircea Sandu, vicepresedinte al Comitetului Echipelor Nationale

UEFA - Mircea Sandu, vicepresedinte al Comitetului Echipelor Nationale

20 Iul 2004   •   00:00

In urma cu cateva zile a avut loc o sedinta extraordinara a UEFA, unde s-a decis noua componenta a comitetelor si comisiilor UEFA, valabila pentru perioada august 2004 - august 2006.

PROMOVATI. In noua structura figureaza 11 romani, cea mai inalta functie fiind ocupata de catre presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu (foto). "Nasu", care a activat in perioada 2002-2004 ca membru al Comitetului Echipelor Nationale al UEFA, a devenit vicepresedinte al aceluiasi for. Alaturi de el, si selectionerul Anghel Iordanescu a fost promovat, fiind cooptat ca membru al Comitetului pentru Dezvoltare Tehnica.

NOI MEMBRI. Secretarul general adjunct al FRF cu probleme internationale, Cristian Bivolaru, a fost numit membru al Comitetului Futsal, in timp ce secretarul general, Adalbert Kassai, va activa ca membru in Comisia pentru Etica si Fair-Play si in cea a Delegatiilor de Meci, alaturi de Mircea Sandu, Cristian Bivolaru, Ionel Piscanu si Liana Stoicescu. Nicolae Pantea, secretar general adjunct al FRF cu probleme de juniori, a fost numit membru al Comisiei pentru Tineret si Amatori. Nici fostii arbitri romani nu au fost neglijati de UEFA, Ion Craciunescu, Nicolae Grigorescu, Adrian Porumboiu si Mircea Salomir fiind cooptati in Comisia Observatorilor de Arbitri. (Cosmin Smochina)

×
Subiecte în articol: sport