x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Uite comisia, nu e comisia!

Uite comisia, nu e comisia!

19 Mar 2004   •   00:00

Hotararea Adunarii Generale a FRF, care anulase comisiile LPF, a ramas ieri fara efect. La Casa Fotbalului, Comisia de Disciplina condusa de Doru Viorel Ursu nu a putut analiza cazurile din Divizia A..

S-au judecat doar eliminarile din Cupa, Sabin Ilie si Nanu fiind suspendati pentru doua etape Desi secretarul general al FRF, Adalbert Kassai solicitase in scris foile de arbitraj ale partidelor din etapa a 16-a, soldate cu eliminari, spre a folosi la judecata Comisiei de Disciplina, documentele nu au mai ajuns la Federatie. Astfel, singurul caz legat de Divizia A a fost cel legat de eliminarile din Cupa Romaniei, competitie organizata de FRF.

DEGEABA. In frunte cu presedintele Doru Viorel Ursu si vicepresedintele Florin Gatejan, membri Comisiei de Disciplina s-au prezentat devreme la datorie, crezand ca vor judeca si cazurile din Divizia A. Cum Liga nu a dat curs cererii lui Kassai, desi acesta amenintase chiar ca FRF va dizolva LPF, "federalii" n-au putut lua in discutie decat eliminarile suferite de rapidistul Sabin Ilie si ??rapidistul?? Stefan Nanu in meciul de miercuri, din Cupa Romaniei, competitie organizata de Federatie. Cei doi au fost suspendati pentru doua etape, fiind amendati si cu cate 5 milioane de lei. In acest timp, eliminarile din prima etapa a Diviziei A se judecau la LPF.

Incepe procesul

Asa cum a promis Dumitru Dragomir, LPF a depus ieri documentele de actionare in justitie a Federatiei. Forul de la Casa Fotbalului a fost acuzat de incalcarea statutelor prin decizia de dizolvare a comisiilor LPF. Documentatia pentru deschiderea actiunii penale a fost depusa de catre secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, la Tribunalul Sectorului 2, iar prima infatisare a procesului a fost programata pentru 19 aprilie.

S-a judecat la LPF

Cazurile jucatorilor eliminati in etapa a 16-a, Marincau de la FC Arges, Minteuan de la Gloria, Craciun si Todoran de la Petrolul, au fost judecate ieri de Comisia de Disciplina a LPF. Fiecare dintre jucatori a fost suspendat cate o etapa si amendat cu cate 900.000 de lei. Acest lucru s-a intamplat deoarece rapoartele de joc si carnetele jucatorilor eliminati au mers la Liga, care este organizatoarea Diviziei A. (Andrei Nicolescu)

"Cred ca mai mult de o etapa nu meritam. Am fost vanat tot meciul de Nanu. Arbitrul Constantin trebuia sa ne dea doar galben la amandoi".
Sabin Ilie atacant Rapid

×
Subiecte în articol: sport