x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultima sansa pentru Juve

Ultima sansa pentru Juve

17 Mar 2004   •   00:00

Finala Cupei Italiei, Lazio - Juventus, si cea a Cupei Spaniei, Real Madrid - Zaragoza, se vor desfasura astazi la Roma si Barcelona.

Daca italienii isi vor disputa trofeul intr-o dubla mansa, spaniolii joaca totul intr-un singur meci.

ITALIA. Eliminata din Liga Campionilor si iesita practic din cursa pentru titlu dupa esecul din derby-ul cu Milan, Juventus incearca in aceasta seara sa nu piarda si ultima sansa de a obtine un trofeu in acest sezon: Cupa Italiei. Echipa lui Marcello Lippi va juca pe "Olimpico" impotriva lui Lazio in prima mansa a finalei, intalnire transmisa in direct de B1 TV, de la ora 21:30. Ca si in ultimele partide, antrenorul italian continua sa aiba probleme de lot. Lista accidentatilor ii cuprinde pe Trezeguet, Del Piero, Iuliano, Zambrotta, Birindelli si Montero, in timp ce Ferrara este suspendat. Lippi nu intentioneaza insa sa se dea batut. "Cupa Italiei e un trofeu important. Mai intai pentru ca daca o vom castiga ar fi a zecea. Apoi, pentru ca ar fi singurul obiectiv care ne-a mai ramas", a spus tehnicianul "bianconerilor".

SPANIA. La patru zile dupa ce Real si Zaragoza au remizat in campionat, 1-1, cele doua formatii se confrunta din nou in finala Cupei Spaniei. Carlos Queiroz nu va putea conta pe Ronaldo, inca nerefacut, in timp ce in poarta Iker Casillas ii va lasa locul lui Cesar. Pe gazon se va afla insa David Beckham, care va juca in premiera o finala in Copa del Rey. Englezul a declarat ieri ca, dupa atentatele teroriste de la Madrid, are sentimentul ca face parte din poporul spaniol. "Oamenii se apropie unii de altii cand se produc astfel de tragedii. Sper ca populatia sa aiba forta sa depaseasca aceste momente", a spus Beckham.

×
Subiecte în articol: sport