x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victoria lui Agunbiade

Victoria lui Agunbiade

02 Aug 2004   •   00:00

Desi au fost condusi inca din minutul 2, "bancarii" au obtinut toate cele 3 puncte. Eroul partidei a fost nigerianul Abiodun Agunbiade, care a impresionat prin tehnica si prin travaliu.

SORIN ANGHEL - Cotroceni

Noul sezon nu a schimbat nimic din atmosfera stadionului din Cotroceni. Aceleasi tribune goale, aceeasi spectatori plictisiti, veniti parca la teatru, si acelasi joc plicticos in iarba.

ZVACNIRE. Jocul Brasovului a semanat cu un bat de chibrit. S-a aprins repede, reusind sa deschida scorul in minutul 2 prin Surdu, a ars un pic si s-a stins repede, devenind inutilizabil. Dupa gol, formatia pregatita de Ionut Lupescu nu a mai aratat nimic, "bancarii" preluand initiativa, obligati si de scorul de pe tabela de marcaj.

REVENIRE. Gigel Coman a reusit sa restabileasca egalitatea, Nationalul avand posibilitatea sa preia si conducerea, dar ganezul Dossey a intervenit salvator in cateva randuri, pastrand scorul egal pana la pauza. Repriza a doua a fost la discretia formatiei lui Cosmin Olaroiu, nigerianul Agunbiade fiind motorul echipei, Gabriel Caramarin devenind vioara a doua.

ABSENT. Lupescu nu a putut gasi un antidot pentru jucatorul de culoare al "bancarilor", dovedind calitatile unui antrenor de judet, pentru care expresia "mutare tactica" nu a patruns in dictionar. Agunbiade s-a plimbat cum a vrut printre Bogdan Nicolae, Sandor si Miclaus, reusind chiar sa creeze faza din care Adrian Olah a reusit golul prin care formatia sa a obtinut primele 3 puncte din acest campionat.

IMPRESIONAT DE ROMANIA

Meciul cu FC Brasov a fost primul oficial pentru nigerianul Abiodun Agunbiade in tricoul lui FC National. Internationalul african era in culmea fericirii la finalul jocului. "A fost foarte greu la primul meu meci in campionatul Romaniei, dar cred ca m-am descurcat onorabil. Conditiile sunt mult mai bune decat ce am intalnit pana acum si aici trebuie sa-mi fac meseria pentru a-mi castiga painea", a declarat nigerianul in varsta de 21 de ani.

SPERANTA

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Cosmin Olaroiu, s-a aratat multumit de prestatia echipei sale, fiind convins ca jocul echipei va creste in etapele urmatoare, dupa revenirile lui Mitrovici si McKain si achizitionarea fostului international Gabi Popescu. "A fost un joc disputat, pe care l-am inceput prost. Am primit gol dupa o nesincronizare in aparare, dar ne-am gasit cadenta si am dominat jocul. Agunbiade a jucat bine si a creat panica in apararea adversa. La inceput a fost o degringolada si nu stiam ce se intampla. Rhwaite a fost cam speriat la primul sau meci", a declarat dupa meci tehnicianul "bancar".
×
Subiecte în articol: sport