x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Victorie tremurândă

Victorie tremurândă

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    25 Feb 2008   •   00:00
Victorie tremurândă

La capătul unui meci în care Craiova a evoluat adeseori peste CFR, clujenii şi-au consolidat postura de lideri graţie experienţei mai mari, dar şi naivităţii apărării oltene

CFR CLUJ – “U” CRAIOVA 4-1 - Mai greu decât arată scorul

 

La capătul unui meci în care Craiova a evoluat adeseori peste CFR, clujenii şi-au consolidat postura de lideri graţie experienţei mai mari, dar şi naivităţii apărării oltene

Cine n-a văzut meciul de la Cluj şi află scorul final citind ziarul poate fi tentat să eticheteze imediat meciul CFR-ului cu Craiova ceva în genul unui galop de sănătate pentru ardeleni.

 

GREU. Lucrurile au stat însă altfel pe teren. Conştienţi de forţa gazdelor, oltenii au început printr-un presing avansat, care a dat peste cap construcţia gazdelor. Mai mult, “alb-albaştrii” au ieşit de fiecare dată din propriul careu cu mingea la picior, în timp ce elevii lui Andone au avut nevoie de un contraatac fulgerător pentru ca Semedo să deschidă scorul. Fără să acuze şocul, Universitatea a lovit după numai un minut prin Florin Costea, continuând să controleze partida. Până la pauză, Fabbiani a marcat cu tibia, apoi a primit un cadou de la Dorel Stoica şi Dănănae, pentru ca Trică să închidă tabela în prelungirile meciului, consfinţind victoria în faţa unei formaţii care s-a îngenuncheat singură. “A fost neaşteptat de greu, scorul nu reflectă realitatea din teren. Am câştigat pe inspiraţia şi pe valoarea jucătorilor noştri, nu pentru că am jucat mult mai bine. Trebuie să laud Craiova, a jucat bine şi a avut şi o mare ocazie la 1-1”, a declarat după meci Ioan Andone. La rândul său, italianul Nicolo Napoli de abia şi-a putut stăpâni tristeţea: “Nu înţeleg! Scorul nu reflectă deloc ceea ce s-a petrecut pe teren. Am jucat bine, am avut ocazii, am controlat partida şi totuşi iată care a fost rezultatul”.

 

Scandal

La finalul meciului, patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, i-a acuzat pe adversari că ar fi fost motivaţi financiar de Gigi Becali. “Cei de la Craiova au plâns de două ori astăzi, o dată pentru înfrângere şi o dată pentru cei 200.000 de euro care erau aici, într-o sacoşă, legaţi frumos, ca la bişniţari. Nu ştiu de unde vin banii, cred că de acolo de unde se apasă pe butoane. Acum banii vor pleca la următorul adversar după Steaua. Înainte era un film, «Drumul oaselor», acum e «Drumul banilor»“, a declarat Paszknay. De partea cealaltă, Adrian Mititelu a catalogat afirmaţiile clujeanului drept fabulaţii: “Dacă Paszkany a zis aşa ceva, înseamnă că nu este sănătos la cap! Este incredibil ceea ce susţine. În loc să vadă că a câştigat doar din greşelile noastre şi nu a avut nici o altă ocazie, vorbeşte prostii. Mie nu-mi arde de asemenea lucruri, aş fi primul care aş reclama o persoană care ar vrea să- mi motiveze suplimentar echipa”.

 

×
Subiecte în articol: sport