x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Viorel Ilinca ii ia locul lui Paul Schiaucu

Viorel Ilinca ii ia locul lui Paul Schiaucu

14 Iul 2004   •   00:00

Adunarea Generala a clubului FC Arges, care se anunta a fi doar una formala, a produs o mare surpriza: presedintele Paul Schiaucu a anuntat ca renunta la postul sau din motive personale.

ADI PREDA

AFACERI. "Am cateva afaceri in dezvoltare si nu as fi putut sa mai fac nici o treaba ca lumea. Am fost onorat sa fiu presedintele lui FC Arges pe o perioada de doi ani. Nu ma pot lauda cu performante sportive deosebite, dar sunt multumit ca in plan organizatoric am avut destule reusite", a declarat Schiaucu imediat dupa anuntarea demisiei. El va ramane totusi in Comitetul Director al clubului si se va ocupa de relatiile internationale.

INLOCUITOR. Noul presedinte, ales in sedinta de luni seara, este Viorel Ilinca, care era teoretic numarul 2 in club, dar care conducea practic destinele lui. In locul de director general, ramas vacant, va fi numit Razvan Tunaru, presedintele Daciei Mioveni. De asemenea, conducerea a stabilit si obiectivul pe care echipa il va avea in campionatul care urmeaza: clasarea in primele 8 locuri si ajungerea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Pentru realizarea obiectivului, FC Arges si-a propus un buget de 60 de miliarde, dar certe sunt, la ora actuala, decat 22,5 miliarde.

×
Subiecte în articol: sport