x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport VrAjitoarele au dat verdictul: Va fi anul lui Ronaldinho

VrAjitoarele au dat verdictul: Va fi anul lui Ronaldinho

de Delia Gomoescu    |    07 Ian 2007   •   00:00
VrAjitoarele au dat verdictul: Va fi anul lui Ronaldinho

Astrele spun ca in 2007 vedeta Barcelonei va fi din nou in centrulatentiei, pentru ca se va casatori si va cuceri iarasi Balonul de Aur, desi are probleme cu justitia.

Inceputul unui nou an a fost intotdeauna prilej de previziuni. Ziaristii de la cotidianul brazilian O Globo au incercat sa afle ce le rezerva anul 2007 vedetelor Selecao si nu numai, asa ca au apelat la harul vrajitoarelor din Tara Cafelei. Nu orice "Mama Omida" sud-americana a fost consultata, ci doar ghicitoarele cele mai cunoscute si care au o credibilitate sporita in randul amatorilor de ghicit. Au mai fost convocate experte in astrologie, cartomantie sau tarot, dar si "mae de santo", preotese ale religiei afro-braziliene.

LA ALTAR. Concluzia "specialistilor" a fost clara: 2007 va fi anul lui Ronaldinho. Vedeta Barcelonei se va casatori si va cuceri din nou Balonul de Aur. Principalul contracandidat la castigarea prestigiosului trofeu acordat de revista France Football ar fi compatriotul sau Robinho de la Real Madrid. Desi vrajitoarele il vad pe Ronaldinho in fata altarului, starul catalanilor trebuie deocamdata sa-si rezolve problemele cu justitia. El este obligat sa-i plateasca fiului sau, Joao, o pensie alimentara de 12.000 de euro, in caz contrar riscand chiar sa ajunga dupa gratii, asa cum prevede legea braziliana.

REVENIRE. In opinia expertelor in magie, un alt protagonist al anului 2007 va fi Ronaldo. "Dintosul" va reveni aproape de forma care l-a consacrat, va slabi, insa viitorul sau va fi legat nu de Madrid, ci de Milano. Ghicitoarele n-au precizat insa daca il vad pe Ronnie in "rossonero" sau in "nerazzurro". Printre jucatorii favorizati de astre se mai afla Kaka, dar si ivorianul Didier Drogba, portughezul Cristiano Ronaldo sau camerunezul Samuel Eto’o. La nivel de echipe de club, stelele spun ca Milan va juca finala Ligii Campionilor, iar adversara ii va fi Barcelona, Chelsea sau Lyon, gruparea franceza avand cele mai mari sanse.

INVERS. Deocamdata, previziunile vrajitoarelor sunt departe de a deveni realitate. Ba lucrurile stau chiar pe dos. Pentru Ronaldinho, inceputul de an este departe de a fi senzational. El s-a certat cu antrenorul Rijkaard din cauza faptului ca a intarziat la reunirea lotului catalan si ar putea ajunge la vara la Milan, desi calatoria in Italia era prevazuta pentru colegul sau Ronaldo. Pe de alta parte, cu toate ca astrele l-au vazut pe Ronaldinho in costum de ginerica, cel care are o noua iubita este tot compatriotul sau de la Real Madrid Ronaldo, care s-a indragostit la prima vedere (sau consultatie) de medicul sau stomatolog, Erika Abreu, cu care a petrecut Revelionul la Paris si careia i-a inchiriat un cabinet chiar in centrul Madridului.

"Am o caseta video cu tatal meu, Joao, pe care o urmaresc de fiecare data inaintea meciurilor. Imi da putere si determinare"
Ronaldinho
la varsta de 17 ani
×
Subiecte în articol: sport ronaldinho