x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zambet dupa 28 de ani

Zambet dupa 28 de ani

02 Aug 2004   •   00:00

Revenita dupa 28 de ani pe prima scena fotbalistica interna, gruparea de la poalele Feleacului a debutat cu dreptul.

Alb-negrii lui Aurel Sunda au castigat un meci plin de ambitie, dar decis de numeroase gafe.

TRAC. Clujenii au pornit stangaci meciul pe care il asteptau parca de cand lumea. Oaspetii au controlat jocul, dar Bad, Silvasan sau Buia au irosit sansa deschiderii scorului. La chiar prima faza periculoasa, ardelenii au izbutit sa dea lovitura. Longilinul atacant sarb Bruncevici a marcat la prima partida la noua sa echipa, iar suporterii clujeni il vad deja drept golgeterul care sa mentina liliputana echipa a regionalei CFR in Divizia A.

GAFE. In pofida ardorii cu care au jucat cele doua echipe, istoria partidei avea sa fie scrisa de doua momente de neatentie si ghinion ale fundasilor. Mai intai, clujeanul Goia a efectuat o alunecare nefericita la o centrare a lui Buia, prelungita de Jula, invingandu-si propriul portar si egaland situatia. Golul victoriei clujenilor a fost cauzat de o alta gafa. Jula a centrat in careu, iar stoperul banatenilor, Angheluta, a sarit mai sus decat portarul Grigore, inscriind in propria poarta. "Poli" a controlat si finalul, dar oamenii lui Titi Dumitriu n-au reusit sa strice fiesta ceferistilor, care pentru o zi au uitat ca sezonul este lung si obstacolele adevarate inca nici nu s-au aratat la orizont. (Lucian Dobrater, Cluj-Napoca)

INFO

BRUNCEVICI. Atacantul sarb care a debutat cu gol pentru CFR Cluj a fost imediat adoptat de suporterii clujeni. Masiv si cu o buna stiinta a jocului, Sead Bruncevici a impresionat si prin volubilitate. "Sunt foarte fericit si dedic golul suporterilor. Sper ca voi continua sa marchez si in meciul urmator", a declarat la finele intalnirii.

TRIBUNA DIN BLOC. Spectatorii care n-au mai apucat sa-si cumpere bilete au populat la maximum acoperisul unui bloc de nefamilisti care se afla la o aruncatura de bat de arena situata in cartierul Gruia. De asemenea, meciurile pot fi urmarite in conditii de vizibilitate excelenta si din apartamente. Peretii sunt gravati cu sloganuri de incurajare ale favoritilor, "Haide CFR, lupta!".
×
Subiecte în articol: sport