x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zice ca ramane - De ieri, Razvan Lucescu e in vacanta

Zice ca ramane - De ieri, Razvan Lucescu e in vacanta

de Mihai Igirosanu    |    10 Iun 2006   •   00:00
Zice ca ramane - De ieri, Razvan Lucescu e in vacanta

Unul dintre actionari, Jean Valvis, a anuntat ca Razvan va ramane in Giulesti, presedintele Dinu Gheorghe nu pare sigur, iar patronul lui Poli, Marian Iancu, e misterios. Cert e ca antrenorul si-a inceput ieri vacanta, plecand in Insulele Mauritius.

In seara zilei de joi antrenorul Razvan Lucescu s-a intalnit cu Jean Valvis, care ieri dimineata a lasat de inteles ca l-a convins sa nu paraseasca Rapidul. Patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, i-a oferit un salariu fabulos, 500.000 de euro pe an.

CONTRADICTIE. "Acum avem acordul lui Razvan ca va ramane la Rapid. Discutasem deja toate detaliile, dar nu aveam raspunsul. Si-a prezentat toate dorintele, inclusiv cele referitoare la lot. I-am acceptat tot, iar zilele urmatoare vom demara negocierile pentru aducerea unor jucatori", a declarat Valvis. Surprinzator, presedintele Dinu Gheorghe l-a ironizat pe Valvis. "Eu nu stiu nimic, dar daca spune domnul Valvis, inseamna ca asa este. Dansul le stie pe toate." Boss-ul Timisoarei, Marian Iancu, a parut resemnat: "Nu stiu de decizia lui, nu am vorbit cu el. Nu sunt dezamagit, nu este nici prima si nici ultima negociere".

SOLICITARE. Clubul Rapid a remis un comunicat prin care ii solicita presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, sa investigheze meciul FC Vaslui - Steaua, pe care il considera unul strategic.

SIGURANTA
"La anul ne luptam pentru titlu alaturi de Razvan Lucescu. Din cate stim, Razvan este hotarat sa ramana in Giulesti. Acum se afla in vacanta, iar cand va reveni vom pune la punct toate detaliile noului contract si strategia pentru sezonul viitor" - Constantin Zotta, secretar general Rapid

SUSPENDARI
Comisia de Disciplina a decis ieri sanctiunile impotriva jucatorilor rapidisti dupa circul de la Petrosani. Stoperul Marius Constantin a fost suspendat trei etape, Daniel Niculae si portarul Danut Coman cate doua, iar capitanul Vasile Maftei si mijlocasul Romeo Stancu vor sta cate o etapa. In urma comportamentului suporterilor din partida cu Sportul, din penultima etapa, terenul Rapidului a fost suspendat o etapa, urmand ca primul meci din sezonul urmator sa aiba loc, conform regulamentului, intr-o localitate aflata la minimum 60 de kilometri distanta de Bucuresti. Supendarea lui Niculae este valabila chiar si in cazul in care acesta va parasi Rapidul in aceasta vara. De asemenea, clubului Jiul Petrosani i s-a suspendat terenul pentru o etapa si a fost amendat cu 30.000 de franci elvetieni pentru scandarile rasiste din timpului meciului cu Rapid, din ultima etapa.
×
Subiecte în articol: sport razvan