x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Criza energetică: Ligia Deca pune bani deoparte pentru a avea o „pătură de siguranță”

Criza energetică: Ligia Deca pune bani deoparte pentru a avea o „pătură de siguranță”

28 Oct 2022   •   14:05
Criza energetică: Ligia Deca pune bani deoparte pentru a avea o „pătură de siguranță”

Ministrul Educației, Ligia Deca, a spus că fiecare familie ar trebui să poată avea „un comportament responsabil” și să aibă o rezervă financiară. Declarația a fost făcută atunci când a fost întrebată dacă pune bani deoparte pentru facturile pe care le va primi în această iarnă.

Ligia Deca a fost întrebată vineri, într-o conferință de presă, dacă face economii, în contextul crizei energetice și a facturilor mari ce vor veni în timpul iernii, scrie Mediafax

„Cred că fiecare familie are un comportament sau trebuie să poată avea un comportament responsabil și să încercăm să avem o rezervă financiară, sigur, în funcție de veniturile pe care le avem. Da, și eu am această conduită responsabilă, în a încerca să pun de o parte nu neapărat în perspectiva crizei, dar în perspectiva existenței unei pături de siguranță”, a răspuns ministrul Educației.

Și preşedintele României, Klaus Iohannis, a spus, în urmă cu o săpătămână, că întotdeauna a evitat risipa, astfel că acum, când trebuie să economisească energia, nu i se pare dificil. „Nu am niciodată o temperatură exagerat de mare în casă, nici temperatura apei calde nu este foarte mare”.

 

×
Subiecte în articol: ligia deca