x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Curs acreditat de educaţie financiară destinat profesorilor

Curs acreditat de educaţie financiară destinat profesorilor

06 Apr 2021   •   13:33
Curs acreditat de educaţie financiară destinat profesorilor

500 de profesori de gimnaziu din România vor participa la cursuri de educație financiară. Este vorba despre cursuri gratuite și acreditate care sunt organizate de fundaţia Institutul de Studii Financiare, scrie Mediafax

Fundaţia Institutul de Studii Financiare (ISF) a anunțat că a obţinut acreditarea unui program de formare profesională continuă adresat personalului didactic preuniversitar. Acesta se numește „Formarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar în domeniul financiar nebancar (FinTTT)” și a fost acreditat printr-un ordin de ministru.

În cadrul acestui program, 500 de profesori de gimnanziu din toată țara, vor beneficia, în perioada mai-septembrie, de cursuri gratuite de educație financiară.

„Programul FinTTT are definit drept scop general îmbunătățirea nivelului de educație financiară în rândul profesorilor – persoane de influenţă în rândul elevilor - printr-un efort coordonat la nivel național, care va asigura atingerea principalelor obiective strategice de îmbunătățire a bunăstării financiare a populaţiei”, au anunțat cei de la ISF.

Programul se adresează cadrelor didactice care predau la clasa a VIII-a.

 

×