x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Elevii excepționali, premiați în Grădina Valorilor Românești

Elevii excepționali, premiați în Grădina Valorilor Românești

18 Iul 2016   •   11:35
Elevii excepționali, premiați în Grădina Valorilor Românești

Cei mai buni elevi, cu rezultate și performanțe deosebite, apreciați atât în țară cât și la nivel internațional, au fost premiați la sfârșitul săptămânii trecute de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Peste 300 de tineri au primit diplome și materiale educaționale și au avut ocazia să se reîntâlnească cu profesorii Clubului de Excelență. Pe parcursul anului școlar, sute de copii și tineri au participat la diverse ateliere și cursuri. Elevii sunt încântați de experiență și spun că au numai de câștigat. Susținuți și îndrumați de profesori excepționali, copiii au participat la cursuri de: arte vizuale, arta fotografica, muzica, scriere creativa, dezvoltare personala, origami si quilling, limba engleza, dar și cursuri National Geographic Learning. În cadrul festivității, au fost premiați şi micuții cu minți sclipitoare care au participat la diverse ediţii ale concursului Olimpiadele preșcolarilor, pe parcusul anului 2016.

Cu această ocazie, în Grădina Valorilor Românești din Parcul Tineretului s-a dat oficial stratul activităților de vacanță, ateliere și cursuri gratuite pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, care aleg să petreacă o vară de neuitat, într-un mediu propice studiului și relaxării.

Mai multe informații despre Grădina Valorilor Românești și orarul cursurilor găsiți pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro

×