x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Vouchere educaţionale pentru elevii din Sectorul 5

Vouchere educaţionale pentru elevii din Sectorul 5

11 Sep 2018   •   14:10
Vouchere educaţionale pentru elevii din Sectorul 5

Copiii din Sectorul 5 al Capitalei vor primi, săptămâna aceasta, vouchere educaţionale, cu care vor putea să-şi cumpere manuale şi alte cărţi necesare la şcoală, a anunţat, ieri, primarul Sectorului 5, Daniel Florea.

„Toţi copiii din sector vor primi nişte vouchere educaţionale în această săptămână în baza cărora vor putea să-şi cumpere carte şcolară şi manuale - 100 de lei pentru fiecare copil de la I-IV, 150 pentru copii din V-VIII şi 200 de lei pentru copiii de la liceu”, a declarat Florea, cu prilejul participării sale la deschiderea anului şcolar la Şcoala 127.          Edilul a mai precizat, de asemenea, că şi profesorii vor primi vouchere în valoare de 500 de lei. Programul „Şcoală după şcoală” va începe „în jur de 1 octombrie”, a mai spus edilul, precizând că a făcut şi „un parteneriat cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, cu mai multe organizaţii nonguvernamentale, astfel încât copiii să poată să desfăşoare activităţi sportive şi culturale la cel mai înalt nivel”.

Copiii vor putea primi o masă caldă şi seara, în cadrul programului „Şcoală după şcoală”, norma de hrană fiind majorată la 20 de lei, faţă de 11 lei cât a fost până acum.

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: vouchere educaţionale Daniel Florea