x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 60 de persoane arestate în urma agresiunii de pe aeroportul din Daghestan. Mulțimea violentă a atacat un avion cu israelieni

60 de persoane arestate în urma agresiunii de pe aeroportul din Daghestan. Mulțimea violentă a atacat un avion cu israelieni

de Redacția Jurnalul    |    30 Oct 2023   •   10:00
60 de persoane arestate în urma agresiunii de pe aeroportul din Daghestan. Mulțimea violentă a atacat un avion cu israelieni
Sursa foto: X

60 de persoane au fost arestate în urma atacului de pe aeroportul din Daghestan. Acesta a vizat un avion care venea din Israel. Numeroase persoane au intrat pe pistă susținând că-i caută pe israelieni.

Sute de manifestanți anti-Israel au luat cu asalt aeroportul aflat într-o zonă a Rusiei cu populație musulmană. Incidentul a pornit după sosirea unui avion de la Tel Aviv. Mai multe persoane au fost protejate de forțele de ordine în timpul incidentului.

La final, 60 de oameni au fost arestați de polițiști, potrivit Sky News. Cel puțin 20 de persoane au fost rănite în timpul incidentului.

Aeroportul din Makhachkala, capitala republicii autonome Daghestan din componența Federației Ruse, a fost închis duminică seara, după ce zeci de persoane l-au luat cu asalt. Acestea au pătruns pe pistă și au atacat un avion care sosea de la Tel Aviv, Israel.

Ulterior, agenția aviatică din Rusia a anunțat că mulțimea a fost evacuată și că aeroportul va rămâne închis până la 6 noiembrie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: daghestan arestaţi