x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Actorul Michael Madsen a fost arestat pentru maltratarea unuia dintre copiii săi

Actorul Michael Madsen a fost arestat pentru maltratarea unuia dintre copiii săi

de Mediafax    |    11 Mar 2012   •   09:03

Michael Madsen, starul seriei "Kill Bill", a fost arestat, vineri, sub acuzatia de maltratare a unuia dintre fiii sai, avocatul lui spunand ca incidentul a fost cauzat de faptul ca actorul l-a prins pe acesta fumand marijuana, informeaza MEDIAFAX.

Actorul a fost arestat la locuinta sa din Malibu, California, si i s-a stabilit o cautiune de 100.000 de dolari.

Potrivit site-ului Tmz.com, specializat in stiri mondene, copilul nu a avut nevoie de ingrijire medicala.

Avocatul actorului, Perry Wander, a declarat: "(Michael) si-a gasit fiul fumand marijuana si au inceput sa se certe cand a incercat sa-i ia tigara din mana. Este o chestiune de familie si Michael cere sa i se respecte viata privata".

Madsen are trei fii cu cea de-a treia sa sotie, Deanna Morgan, si alti doi baieti din relatia cu cea de-a doua sotie, Jeannine Bisignano.

In martie 2011, politia americana l-a dat in urmarire pe actorul Michael Madsen, pe numele caruia fusese emis un mandat de arestare, dupa ce starul american a inregistrat intarzieri considerabile in plata pensiei alimentare pe care o datora celei de-a doua sotii. Actorul nu se prezentase la o audiere unde trebuia sa dea explicatii in legatura cu neplata pensiei alimentare. Absenta actorului american l-a determinat atunci pe judecatorul insarcinat cu acest caz sa il judece pe Madsen in contumacie. Politia californiana a emis apoi un mandat de arestare pe numele actorului, iar cautiunea a fost stabilita la suma de 26.000 de dolari. Michael Madsen datora atunci celei de-a doua sotii suma de 570.000 de dolari, reprezentand ratele lunare neachitate pentru pensia alimentara si intretinerea celor doi fii ai sai.

Printre filmele in care a jucat Michael Madsen se numara "Reservoir Dogs" (1992) si "Kill Bill" (2003), de Quentin Tarantino, si "Sin City"(2005), de Frank Miller, Quentin Tarantino si Robert Rodriguez.

×
Subiecte în articol: copil familie arest michael madsen