x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Atenționare de călătorie în Suedia. MAE: Controale la frontiere până la 11 noiembrie 2020

Atenționare de călătorie în Suedia. MAE: Controale la frontiere până la 11 noiembrie 2020

19 Mai 2020   •   14:58
Atenționare de călătorie în Suedia. MAE: Controale la frontiere până la 11 noiembrie 2020

MAE a lansat marți o atenționare de călătorie în Suedia, unde autoritățile au anunțat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere până la data de 11 noiembrie 2020.

 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care tranzitează sau intenționează să se deplaseze în Regatul Suediei că autoritățile suedeze au anunțat prelungirea perioadei de efectuare a controalelor la frontiere până la data de 11 noiembrie 2020.

 

MAE recomandă românilor să se asigure că au în permanență asupra lor, pe timpul călătoriei spre și dinspre Regatul Suediei, un act de identitate valabil (pașaport sau carte de identitate națională).

Cetățenii români care se află pe teritoriul Regatului Suediei pot solicita asistență consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Stockholm: +468205674, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României la Stockholm: +46736985463.

Mediafax

×
Subiecte în articol: mae atenţionare călătorie suedia