x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Aterizare de urgență, după o amenințare cu bombă

Aterizare de urgență, după o amenințare cu bombă

de Redacția Jurnalul    |    07 Ian 2023   •   20:30
Aterizare de urgență, după o amenințare cu bombă

Un avion al companiei aeriene Jetstar a aterizat de urgență sâmbătă în centrul Japoniei, după ce autoritățile au primit o amenințare cu bombă din partea unui bărbat.

Aeroportul Narita din Tokyo a primit apelul la ora 6.20, ora Japoniei, din partea unui bărbat din Germania care spunea în engleză că a pus o bombă în avion, a relatat NHK, citând surse din poliție, conform CNN.

Zborul de la Narita către orașul Fukuoka din sud-vestul țării a fost deviat pe aeroportul Chubu, a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului Chubu pentru CNN.

Toți cei 136 de pasageri și 6 membri ai echipajului aflați la bord au ieșit din aeronavă.

Apelantul a afirmat că a plasat 100 de kilograme de explozibili din plastic în cala de marfă a aeronavei și a cerut să vorbească cu "managerul", în caz contrar urmând să îi detoneze.

Nu au fost găsiți explozibili la bordul avionului, a precizat NHK.

O persoană a fost ușor rănită în timp ce părăsea aeronava, potrivit NHK, care a difuzat imagini cu pasageri care evacuează avionul prin tobogane de urgență.

Purtătorul de cuvânt al aeroportului Chubu a declarat că incidentul este în curs de investigare, iar aeroportul a suspendat zborurile.

 

×
Subiecte în articol: aterizare urgenta amenintare bomba