x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Au fost făcute publice cauzele morții lui Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houstin şi Bobby Brown

Au fost făcute publice cauzele morții lui Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houstin şi Bobby Brown

04 Mar 2016   •   18:32
Au fost făcute publice cauzele morții lui  Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houstin şi Bobby Brown

  Cauzele morţii lui Bobbi Kristina Brown, fiica artiştilor Whitney Houstin şi Bobby Brown, au fost dezvăluite de autorităţile americane, vineri, care au prezentat rezultatele autopsiei în cadrul unei anchete oficiale ce îl vizează pe iubitul victimei, Nick Gordon, informează lexpress.fr.

Bobbi Kristina Brown a murit pe 26 iulie 2015 la vârsta de 22 de ani, după ce a petrecut mai multe luni în comă. Ea a fost găsită în stare de inconştienţă, fără să reacţioneze la stimulii externi, în cada din reşedinţa ei din Atlanta, în ianuarie 2015.

Cauzele decesului ei sunt numeroase: droguri, alcool şi înec. Rezultatele autopsiei au fost dezvăluite de autorităţile medicale din Atlanta, vineri. 

Potrivit Biroului de medicină legală din Fulton County, Bobbi Kristina a murit din cauza unei pneumonii lobare, provocată de diverse substanţe (droguri, medicamente, alcool) şi din cauza unei hipoxii ischemice cerebrale (lipsă de oxigen în creier, n.r.), provocată de înec. Potrivit medicilor, substanţele descoperite în organismul victimei au fost următoarele: marijuana, alcool, benzoilecgonină (principalul produs de metabolism al cocainei), benzodiazepine (prezente în medicamente contra anxietăţii) şi morfină.

”Pentru aceasta din urmă (morfină, n.r.), testele toxicologice nu au putut să determine dacă ea provenea din medicamente sau din folosirea unui drog”, au precizat autorităţile americane. 

Deşi cauzele medicale ale decesului lui Bobbi Kristina Brown sunt de acum cunoscute, circumstanţele decesului ei rămân neclare. Deocamdată, Poliţia din Atlanta nu a reuşit să determine dacă este vorba de un accident, o sinucidere sau o crimă. Medicii legişti nu pot să îi ajute nici ei prea mult pe poliţişti, deoarece a trecut prea mult timp între momentul descoperirii victimei şi momentul morţii sale.

”Totuşi, moartea ei nu s-a produs din cauze naturale”, precizează autorităţile medicale americane. 

Iubitul victimei, Nick Gordon, a fost acuzat de crimă de administratorul averii familiei Brown. Rezultatele autopsiei au fost dezvăluite în urma anchetei care a fost iniţiată pe baza acelei acuzaţii.

Bobbi Kristina Brown era o cântăreaţă aspirantă şi singurul copil a cântăreţei Whitney Houston. Moartea ei s-a produs la trei ani după decesul mamei sale celebre, care a fost găsită înecată în cadă, într-un hotel din Beverly Hills, cu o seară înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2012. Whitney Houston a murit la vârsta de 48 de ani, iar decesul ei a fost cauzat de abuzul de cocaină şi o afecţiune cardiacă.

Bobbi Kristina Brown a fost înmormântată lângă mama ei, pe 3 august 2015, într-un cimitir din statul american New Jersey.

×
Subiecte în articol: bobbi kristina brown cauzele mortii