x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Bătaie în zbor: Un avion Ryanair a aterizat de urgență în Marrakech după ce pasagerii s-au încăierat

Bătaie în zbor: Un avion Ryanair a aterizat de urgență în Marrakech după ce pasagerii s-au încăierat

de Redacția Jurnalul    |    12 Iul 2024   •   00:40
Bătaie în zbor: Un avion Ryanair a aterizat de urgență în Marrakech după ce pasagerii s-au încăierat

Un zbor Ryanair a aterizat de urgență în Marrakech din cauza unei încăierări la bord. Încăierarea a izbucnit în urma unei dispute privind alocarea locurilor între pasageri.

Miercuri, 3 iulie, la doar o jumătate de oră după ce avionul a decolat pe ruta Agadir (Maroc) - Londra (Marea Britanie), două familii s-au certat violent după o altercație inițială în timpul îmbarcării, relatează The Sun.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani i-ar fi cerut unei mame să se mute pentru a se putea așeza el. Mama a refuzat, deoarece stătea lângă fiica sa.

Când a refuzat, tânărul pasager a amenințat-o, determinându-l pe soțul femeii să intervină. A urmat o încăierare în toată regula.

Între cei doi bărbați au avut loc schimburi de pumni, în timp ce angajații Ryanair au încercat să intervină, a relatat cotidianul britanic.

Un pasager aflat la bord a declarat pentru The Sun: „Încercau să se lovească reciproc. Una dintre familii făcea parte dintr-un grup mai mare, așa că alți pasageri au început să se alăture".

În timpul încăierării, o femeie aflată la bord s-a îmbolnăvit. „A început să aibă un atac de panică din cauza a tot ce se întâmpla. Ea țipa și erau copii care plângeau”.

După mai multe încercări de a calma pasagerii, confruntarea a continuat, forțând avionul să aterizeze de urgență în Marrakech.

Poliția marocană a expulzat apoi cele nouă persoane implicate în încăierare. Dar călătoria a fost departe de a se fi încheiat pentru cei aproape 200 de pasageri aflați la bord. Deoarece echipajul își atinsese cota de ore, toți au trebuit să fie debarcați, ceea ce a durat mai mult de două ore în total. În cele din urmă, au așteptat până în dimineața următoare pentru a se îmbarca într-un nou zbor, mai puțin agitat, spre Londra.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie avion ryanair aterizare de urgenta