x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Berlusconi, mână largă: bijuterii şi blănuri pentru Ruby

Berlusconi, mână largă: bijuterii şi blănuri pentru Ruby

21 Feb 2011   •   21:30

Bijuterii, blănuri, haine de lux şi bani de "buzunar” cu miile de euro – premierul Italiei nu era zgârcit când venea vorba de Ruby, marocanca pentru care va ajunge la tribunal.  Şi toate cadourile, a căror valoare a fost estimată de procurori la circa 200.000 de euro, au fost de... milă şi nu pentru vreun serviciu sexual, a susţinut Karima El-Mahroug (alintată Ruby "hoaţa de inimi”), în faţa anchetatorilor.

Ruby avea o slăbiciune pentru mov
Premierul italian va trebui să răspundă în faţa justiţiei, la începutul lunii viitoare, la acuzaţia de sex cu o prostituată minoră, ca urmare a relaţiilor cu Ruby.
Printre cele 24 de cadouri pe care marocanca a recunoscut că le-a primit de la premier se numără două ceasuri Rolex, unul de 50.000 de euro şi altul de 18.000 de euro. Pe lista se mai găseşte un colier de diamante de 15.000 de euro, dar şi o rochie Valentino, încrustată cu perle Swarovski. Rochia, o combinaţie de roşu şi negru, a fost un cadou special de "Valentine's Day”, în 2010, pentru că premierul a vrut să marcheze în acest fel "prima noastră întâlnire”, după cum a mărturisit Ruby.

Nu i-a mai dat şi maşina Audi A8 promisă...
Printre darurile din milă primite de Ruby se mai numără blănuri, pantofi Versace, dar şi multe brăţări, pandantive, inele, cercei – multe dintre cu diamante sau ametist, pentru că violetul e culoarea preferată a marocancei. Una din brăţările primite are încrustată pe ea iniţialele R.R., de la Ruby Rubacuori (Ruby "hoaţa de inimi”).
Un alt dar care le-a atras atenţia anchetatorilor a fost o capă din blană de vulpe roşie, de la Helen Yarmak, în valoare de 18.000 de euro.

Marocanca a mai spus procurorilor că premierul i-a dat şi un ceas Dolce & Gabbana cu cristale Swarovski, "pentru că i-am spus că nu mi-au plăcut ceasurile Rolex”. Potrivit declaraţiilor, Berlusconi i-a mai promis şi o maşină Audi A8, care nu a mai fost însă livrată.

Însărcinată când l-a cunoscut pe Berlusconi
Ruby a declarat zilele acestea într-un interviu pentru Bild că în momentul în care l-a cunoscut pe premier era însărcinată, iar Berlusconi ştia despre acest lucru. Marocanca a mai spus că o parte din cei 7.000 de euro cash pe care i-a primit de la milostivul premier i-a folosit pentru a avorta, însă nu Berlusconi n-a ştiut.

Berlusconi voia numărul lui Naomi Campbell
Că Berlusconi are o slăbiciune pentru brunete a confirmat şi Sarah Brown, soţia fostului premier britanic, care săptămâna trecută a declarat într-un interviu că la o cină de la summit-ul G20 de la Londra, din 2009, Berlusconi a încercat să facă rost de numărul de telefon a fotomodelui Naomi Campbell, aflată printre invitaţi. Sarah Brown a mai declarat că s-a distrat atunci pe seama dorinţei premierul italian împreună cu scriitoarea JK Rowling.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi ruby