x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Testamentul lui Berlusconi: Controlul afacerilor va fi preluat de copiii cei mai mari

Testamentul lui Berlusconi: Controlul afacerilor va fi preluat de copiii cei mai mari

de Redacția Jurnalul    |    06 Iul 2023   •   23:15
Testamentul lui Berlusconi: Controlul afacerilor va fi preluat de copiii cei mai mari

Copiii cei mai mari ai lui Silvio Berlusconi, Marina și Pier Silvio, vor controla împreună imperiul de afaceri fondat de acesta, a anunțat joi o sursă apropiată familiei. Informația a apărut după ce testamentul fostului premier a fost desecretizat, potrivit Reuters.

Marina și Pier Silvio Berlusconi, care dețin deja roluri executive în anumite părți ale afacerii, vor deține participații egale, în valoare de aproximativ 53%, în holdingul Fininvest, a declarat sursa. Marina prezidează Fininvest, în timp ce Pier Silvio s-a ocupat de afacerea TV MFE-MediaForEurope.

Barbara, Eleonora și Luigi Berlusconi, cei trei copii ai săi din a doua căsătorie, au fost mai puțin implicați în afacerea de familie.

Berlusconi, care a murit pe 12 iunie la vârsta de 86 de ani, a luat decizia privind moștenirea încă din 2006. Testamentul se afla într-un plic nesigilat și era datat 19 ianuarie 2022,

Berlusconi a mai lăsat moștenire câte 100 de milioane de euro fratelui său mai mic, Paolo, și partenerei sale, Marta Fascina. De asemenea, el i-a lăsat 30 de milioane de euro lui Marcello Dell'Utri, un partener de afaceri și prieten apropiat.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: berlusconi testament