x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Adjunctul ministrului ucrainean al Apărării: Rusia a pierdut 80 de tancuri, 10 avioane și 7 elicoptere

Adjunctul ministrului ucrainean al Apărării: Rusia a pierdut 80 de tancuri, 10 avioane și 7 elicoptere

25 Feb 2022   •   17:04
Adjunctul ministrului ucrainean al Apărării: Rusia a pierdut 80 de tancuri, 10 avioane și 7 elicoptere
Sursa foto: Hepta

Adjunctul ministrului ucrainean al Apărării, Ganna Maliar, a precizat, vineri, că Federația Rusă a suferit următoarele pierderi : Tancuri – 80, Mașini blindate de diferite tipuri - 516, Avioane- 10, Elicoptere- 7.

„De la începutul invaziei începute de Federația Rusă pe teritoriului Ucrainei, trupele țării invadatoare au suferit următoarele pierderi (aproximativ): începând cu ora 15:00 - până la 80 de tancuri, 516 vehicule de luptă blindate de diferite tipuri , 10 avioane, 7 elicoptere și aproximativ 2.800 de personal”, a scris Maliar pe contul său de Facebook.

Armata ucraineană a distrus aproximativ 20 de tancuri inamice în regiunea Cernihiv

„Unitățile Comandamentului Operațional „Nord” au distrus aproximativ 20 de tancuri inamice în direcția Mena în regiunea Cernihiv”, au postat pe Facebook Forțele Terestre ale Forțelor Armate ale Ucrainei.

De asemenea, unitatea „Nord” a distrus o coloană de vehicule inamice care se deplasează de la Ripky la Cernihiv. Aproximativ 10-15 mașini au fost distruse.

 

 

×
Subiecte în articol: Ucraina