x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Camere de filmare ascunse într-un apartament Airbnb

Camere de filmare ascunse într-un apartament Airbnb

17 Oct 2017   •   10:11
Camere de filmare ascunse într-un apartament Airbnb

O gazdă Airbnb a fost acuzată că înregistra cuplurile care închiriau apartamentul său, cu ajutor unor camere amplasate în dormitor și în sufragerie, după ce un cuplu a descoperit o cameră ascunsă în dormitorul apartamentului închiriat în vacanță, scrie The Independent.

Derek Stares, din Indiana, a închiriat un apartament, împreună cu soția sa, în Longboat Key, Florida, luna trecută. În timpul șederii, acesta a observat un lucru ciudat la detectorul de fum din dormitor.

Derek a declarat pentru ABC Action News că a observat o gaură în interiorul dispozitivului și și-a dat seama imediat că ceva nu este în regula. Acesta a spus că în momentul în care a dat jos detectorul de fum, a găsit în interior o cameră de înregistrat și un card SD.

Poliția locală a confirmat că au fost chemați la apartamentul închiriat pe data de 21 septembrie, unde au găsit două camere introduse în detectorele de fum: una în dormitor și una în sufragerie. Potrivit Longboat Key News, cea din sufragerie era îndreptată spre canapea și masă, în timp ce camera din dormitor era îndreptată direct spre pat. Poliția a găsit, de asemenea, microfoane și dispozitive de stocare a memoriei.

Proprietarul apartamentului, Wayne Natt, în vârstă de 56 de ani, a spus poliției că aceste camere erau folosite pentru a înregistra activitatea sexuală din timpul petrecerilor pe care le ținea acolo, însă doar cu acordul persoanelor implicate. Acesta a negat faptul că îi înregistrează pe cei care îi închiriază apartamentul, însă Starnes a făcut publică o imagine găsită pe cardul de memorie din cameră, în care el și soția sa se aflau în dormitor și priveau spre ”detectorul de fum”.

Poliția a declarat că existau înregistrări în care Derek Starnes era surprins cum trecea dezbrăcat prin cameră și înregistrări audio ale conversațiilor dintre cei doi.

×
Subiecte în articol: airbnb camera de filmat florida dormitor