x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Casa de vis: O capelă mortuară evreiască înconjurată de morminte fărâmiţate

Casa de vis: O capelă mortuară evreiască înconjurată de morminte fărâmiţate

29 Oct 2012   •   15:21
Casa de vis: O capelă mortuară evreiască înconjurată de morminte fărâmiţate

O familie a ales să locuiască într-o fostă capelă mortuară în jurul căreia se află pietre de mormânt fărâmiţate, informează Daily Mail.

Jayne Stead şi Mike Blatchford s-au îndrăgostit de straniul loc din Southampton şi l-au transformat în "acasă" pentru ei şi pentru cei trei copii ai lor, Joe, în vârstă de 17 ani, Florence, în vârstă de 15 ani, şi William, în vârstă de 13 ani.

Capela mortuară evreiască este din 1800. Jayne Stead a recunoscut că decizia de a locui printre morminte a trezit nedumerirea prietenilor superstiţioşi. Jayne spune despre casă că emană "un sentiment plăcut".

Cu ocazia Halloween-ului, familia a invitat elevii la capelă, însă acetora le-a fost frică să se ducă. "Trăim în cea mai înfricoşătoare casă din oraş", a spus Jayne.

Femeia a spus că nu a văzut niciodată o fantomă în casă, însă a mărturisit că în camera unde fusese înainte morga au avut loc evenimente ciudate. "Stăteam singură în cameră şi am simţit că cineva stătea în spatele meu de mai multe ori. Şi câinele lătra într-un colţ al camerei şi nu era nimic acolo, însă asta nu este neapărat înfricoşător. Mătuşa lui Mike este medium, iar când a vizitat prima oară locul a spus că a simţit o energie bună", a spus Jayne.

Jayne şi Mike au cumpărat proprietatea în urmă cu şase ani. "Cimitirul nu ne-a îngrozit. Nu ne speriem uşor, de fapt ador filmele de groază", a adăugat femeia.

Capela a fost transformată în casă de vis după un an şi o investiţie de 100.000 de lire sterline.

×
Subiecte în articol: cimitir casa morminte capela