x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CAZ CUTREMURĂTOR: Ce a descoperit un tată după ce şi-a trimis fiul autist la şcoală cu un microfon ascuns (VIDEO)

CAZ CUTREMURĂTOR: Ce a descoperit un tată după ce şi-a trimis fiul autist la şcoală cu un microfon ascuns (VIDEO)

24 Dec 2012   •   08:46
CAZ CUTREMURĂTOR: Ce a descoperit un tată după ce şi-a trimis fiul autist la şcoală cu un microfon ascuns (VIDEO)

Când Stuart Chaifetz şi-a trimis fiul de 10 ani la şcoală, cu un microfon ascuns, nu avea cum să ştie ce avea să descopere, scrie Huffington Post.

Gestului Stuart, de a-şi "cabla" fiul, a fost o consecinţă a faptului că profesorii susţineau că fiul său autist are izbucniri violente la şcoală, inclusiv că-şi loveşte profesorii. Uimit de aceste acuzaţii, mai ales că el îşi cunoştea fiul ca fiind complet non-violent, bărbatul a luat această decizie pentru a vedea ce se întâmplă de fapt.

Când Akian s-a întors de la şcoală, tatăl lui avea să descopere ceva ce l-a şocat: a ascultat ore întregi în care băiatul de 10 ani era agresat verbal şi emoţional.

Stuart a auzit cum profesoara şi asistenta profesoarei discutau despre abuzul de alcool şi despre vieţile lor sexuale în faţa elevilor, toţi cu probleme de comunicare. Mai mult, bărbatul a aflat că Akian era abuzat verbal şi bruscat de cele două femei.

Stuart Chaifetz a pus întreaga înregistrare pe Youtube, alături de comentariile sale. Drept urmare, şcoala a decis să o concedieze pe asistenta profesoarei, dar profesoara continuă să predea, la o altă clasă.

×