x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe CAZ UNIC ÎN LUME! "Oamenii sunt mereu surprinşi când mă văd". Ce poate face o femeie când intră în apă (VIDEO)

CAZ UNIC ÎN LUME! "Oamenii sunt mereu surprinşi când mă văd". Ce poate face o femeie când intră în apă (VIDEO)

24 Ian 2015   •   14:40
CAZ UNIC ÎN LUME! "Oamenii sunt mereu surprinşi când mă văd". Ce poate face o femeie când intră în apă (VIDEO)

O profesoara de inot din Marea Britanie, in varsta de 67 de ani, spune despre ea ca este o "geamandura umana" pentru ca pluteste in apa, in pozitie verticala, ca si cand ar avea un colac invizibil in jurul ei, scrie Daily Mail.

Libby Tucker spune ca pluteste de cand se stie si sustine ca nu are niciun truc ascuns pentru a face asta. Indiferent ca sta cu picioarele incrucisate sau cu mainile pe langa corp, Libby nu se scufunda, sfidand legile gravitatiei.



"E ceva ce am facut toata viata. Nu stiu de ce eu pot si altii nu. Oamenii sunt mereu surprinsi cand ma vad. Ma ajuta foarte mult faptul ca plutesc atunci cand invat copiii sa inoate", spune ea.

In 1977, Libby a participat la o un eveniment caritabil organizat de o fundatie pentru ajutorarea copiilor si a plutit timp de noua ore si jumatate pentru a strange donatii.

Cititi si:

■ DUSMANII, FARA NUMAR! Site de MANELE, atacat de hackerii Statului Islamic! :)

Un elev AUTIST a primit un EMAIL FALS de la poliţie, care-l avertiza că a accesat site-uri ilegale. Ce a urmat e HALUCINANT
 
Ce se întâmplă cu SUFLETUL OMULUI după moarte. Concluzia FABULOASĂ la care au ajuns doi cercetători americani (VIDEO)
 
Un tânăr cade de pe motocicletă şi aterizează pe UNUL DINTRE CEI MAI VENINOŞI ŞERPI din lume! Ce urmează e IREAL!

SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)

×