x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cazul ei este UNIC ÎN LUME! Ce face o fetiţă în vârstă de 11 ani, în fiecare zi, ULUIEŞTE milioane de oameni (VIDEO)

Cazul ei este UNIC ÎN LUME! Ce face o fetiţă în vârstă de 11 ani, în fiecare zi, ULUIEŞTE milioane de oameni (VIDEO)

18 Dec 2013   •   09:22
Cazul ei este UNIC ÎN LUME! Ce face o fetiţă în vârstă de 11 ani, în fiecare zi, ULUIEŞTE milioane de oameni (VIDEO)

Are 11 ani, este din Suedia şi a uimit milioane de oameni cu un hobby neobişnuit. La vârsta la care un copil preferă jocurile pe calculator, Anna Salander aleargă şi sare peste obstacole aşa cum face un cal în competiţie.

Pasiunea Annei a apărut când fata locuia cu bunica ei şi căţelul acesteia, Peggy. Anna îşi dorea să fie ca el, dar când a mai crescut şi-a dat seama că îi plac mai mult caii.

A fi ca un cal poate suna distractiv, dar Anna se antrenează în fiecare zi.

La început obstacolele nu erau mai înalte de 40 de centimetri, însă acum ea poate să sară, ca un cal, peste cele care au chiar şi 110 centimetri, scrie apropo.ro. Cea mai mare provocare pentru ea este acum să sară obstacole consecutiv.

Medicii i-au atenţionat pe părinţii fetei că o astfel de activitate nu este sănătoasă şi că, în timp, ar putea să existe consecinţe grave. Corpul uman nu este construit pentru astfel de efort, aşa că ea s-ar putea răni, iar coloana vertebrală i-ar putea fi afectată.

Mama Annei spune că fiica ei nu va face asta toată viaţa şi că visul ei este să ajungă o atletă renumită.

×