x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Celebrul naturalist, Sir David Attenborough despre Trump: L-am putea impuşca, nu-i o idee rea!

Celebrul naturalist, Sir David Attenborough despre Trump: L-am putea impuşca, nu-i o idee rea!

01 Noi 2016   •   14:46
Celebrul naturalist, Sir David Attenborough despre Trump: L-am putea impuşca, nu-i o idee rea!

Cunoscutul naturalist britanic David Attenborough, una dintre puţinele personalităţi care nu s-a pronunţat până acum în legătură cu un subiect la ordinea zilei, Donald Trump, a declarat pentru Radio Times că ascensiunea la putere a candidatului republican la Casa Albă poate fi oprită... cu ajutorul unei arme, scrie marţi The Independent. 

'Ce alternativă avem? Avem vreun control sau putem influenţa în vreun fel alegerile din SUA?', s-a întrebat naturalistul britanic. 

Întrebat de Radio Times cum ar putea fi rezolvată 'problema Trump', Sir David Attenborough a răspuns pe un ton glumeţ: 'L-am putea împuşca, nu-i o idee rea', scrie AGERPRES.

Attenborough s-a pronunţat destul de dur şi la adresa inteligenţei cetăţenilor din Marea Britanie în contextul referendumului prinvind Brexit-ul. Naturalistul a spus că britanicii nu sunt "suficient de înteligenţi" pentru a fi intrebaţi dacă vor sau nu să iasă din Uniunea Europeană, relatează The Sun.

 

×