x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Chris Brown, judecat luni la Washington. Rapperul este acuzat ar fi lovit un tânăr în fața unui hotel

Chris Brown, judecat luni la Washington. Rapperul este acuzat ar fi lovit un tânăr în fața unui hotel

19 Apr 2014   •   10:01
Chris Brown, judecat luni la Washington. Rapperul este acuzat ar fi lovit un tânăr în fața unui hotel

Rapperul Chris Brown va fi judecat luni la Washington pentru o presupusă agresiune comisă în octombrie 2013 în faţa unui hotel din capitala americană, a decis vineri un tribunal, informează AFP, citată de Agerpres. Rapperul, care a compărut vineri în faţa unei instanţe din Washington, riscă până la şase luni de închisoare şi 1.000 de dolari amendă dacă este găsit vinovat. El este închis de la jumătatea lunii martie pentru încălcarea regimului de libertate condiţionată care i-a fost impus după ce a lovit-o în 2009 pe iubita lui de atunci, cântăreaţa Rihanna.

Judecătorul a amânat procesul cântăreţului pentru a avea timp să ajungă la un verdict într-un caz conex în care este implicat bodyguardul rapperului, acuzat de agresarea aceluiaşi tânăr în faţa hotelului din Washington.

Potrivit actului de acuzare, Parker Adams, 20 de ani, a fost lovit în faţă de Chris Brown şi de garda sa de corp în faţa hotelului W la 27 octombrie, în momentul în care bărbatul a apărut în timp ce starul se fotografia cu două tinere.

Chris Brown a fost condamnat în 2009 la 180 zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci ani de libertate condiţionată pentru că şi-a lovit iubita de atunci, Rihanna.

×
Subiecte în articol: Chris Brown