x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cisiordania, în flăcări! Adolescent palestinian, împuşcat mortal de militari israelieni 

Cisiordania, în flăcări! Adolescent palestinian, împuşcat mortal de militari israelieni 

de Redacția Jurnalul    |    01 Mai 2023   •   17:20
Cisiordania, în flăcări! Adolescent palestinian, împuşcat mortal de militari israelieni 
Sursa foto: Hepta

Un adolescent palestinian a fost împuşcat mortal, luni, în confruntări cu militari israelieni produse în apropierea oraşului Ierihon, în Cisiordania, anunţă autorităţile medicale palestiniene, conform cotidianului The Times of Israel.

Armata israeliană a efectuat un nou raid în tabăra de refugiaţi Aqabat Jabr, situată în apropierea oraşului Ierihon. Operaţiunea, destinată arestării a doi islamişti, a degenerat în schimburi de focuri.

Ministerul Sănătăţii din cadrul Autorităţii Palestiniene a comunicat că un palestinian în vârstă de 17 ani a fost împuşcat mortal de militari israelieni. Alţi şase palestinieni au fost răniţi în confruntări.

Situaţia rămâne tensionată în Cisiordania şi în Ierusalimul de Est, după o serie de atacuri palestiniene şi în contextul operaţiunilor militare israeliene. Aproximativ 100 de palestinieni au fost ucişi de la începutul anului în urma raidurilor serviciilor de securitate israeliene sau în timp ce încercau să comită atacuri. De asemenea, cel puţin 19 persoane au fost ucise în atacuri antiisraeliene.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cisiordania palestinian impuscat