x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Comemorarea victimelor atacului terorist din 11 septembrie 2001 din SUA

Comemorarea victimelor atacului terorist din 11 septembrie 2001 din SUA

11 Sep 2017   •   16:54
Comemorarea victimelor atacului terorist din 11 septembrie 2001 din SUA

Donald Trump a ţinut un moment de reculegere la nivel naţional în memoria victimelor atacului terorist din 11 septembrie 2001 asupra Turnurilor Gemene, scrie Associated Press.

Donald Trump şi prima doamnă, Melania Trump, au ţinut un moment de reculegere la Casa Albă, luni, în memoria celor aproape 3,000 de persoane care au fost omorâte după ce două avioane comerciale au fost intrat în Turnurile Gemene, unul s-a izbit de Pentagon şi altul s-a prăbuşit într-o zonă rurală din Pennsylvania.

Comemorarea a fost ţinută la ora 8:46 dimineaţa, ora la care primul avion a lovit unul dintre Turnurile Gemene în dimineaţa zilei de 11 septembrie 2001.

Donald Trump împreună cu soţia sa au participat, de asemenea, şi la ceremonia ţinută la Pentagon, ceremonie condusă de Secretarul Apărării Jim Mattis şi Generalul Dunford.

Trump a lăudat în repetate rânduri curajul poliţiei, pompierilor, echipelor de salvare din New York, care au fugit la Turnurile Gemene, deşi ştiau că e posibil să nu supravieţuiască intervenţiei.

×