x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Entuziasm fără frontiere: Un congresman republican vrea amplasarea bustului lui Zelenski în Capitoliul SUA!

Entuziasm fără frontiere: Un congresman republican vrea amplasarea bustului lui Zelenski în Capitoliul SUA!

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2023   •   09:45
Entuziasm fără frontiere: Un congresman republican vrea amplasarea bustului lui Zelenski în Capitoliul SUA!
Sursa foto: Hepta

Un congresman republican din Carolina de Sud a introdus o rezoluție care, dacă va fi adoptată, ar însemna amplasarea bustului președintelui ucrainean Volodimir Zelenski la Capitoliul SUA, potrivit Fox News.

Rezoluția a fost introdusă luni de către reprezentantul Joe Wilson, republican din Carolina de Sud, și ar urma să ceară Consiliului pentru Arte Frumoase să obțină un bust al lui Zelenski „pentru a fi expus în aripa Camerei Reprezentanților a Capitoliului Statelor Unite”.

„Se hotărăște: Camera Reprezentanților să ceară Consiliului pentru Arte Frumoase să obțină un bust al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, pentru a-l expune într-un loc adecvat și permanent în aripa Camerei Reprezentanților din Capitoliul Statelor Unite”, se arată în rezoluție.

Rezoluția nu are niciun co-susținător, dar are deja opoziția unui republican.

„Există acum o rezoluție a Camerei Reprezentanților care urmărește să expună capul lui Zelenski în Capitoliul SUA. Oare cele peste 100 de miliarde de dolari pentru Ucraina nu au fost suficiente?”, a declarat reprezentantul Andy Biggs, republican din Arizona, într-un Tweet.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: capitoliu Volodimir Zelenski