x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Coreea de Sud: Explozie a vânzărilor cărţilor despre Donald Trump după succesul acestuia în alegeri

Coreea de Sud: Explozie a vânzărilor cărţilor despre Donald Trump după succesul acestuia în alegeri

10 Noi 2016   •   16:50
Coreea de Sud: Explozie a vânzărilor cărţilor despre Donald Trump după succesul acestuia în alegeri

În jur de 12 cărţi de şi despre Donald Trump se vând foarte bine în Coreea de Sud după succesul acestuia în alegerile pentru Casa Albă, unele dintre titluri devenind rapid bestseller în doar 24 de ore de la închiderea urnelor, scrie joi The Hollywood Reporter. 

Versiunea în limba coreeană a cărţii ''Crippled America'', scrisă chiar de Trump, s-a vândut doar miercuri în peste 1.200 de copii faţă de o rată de numai 10 exemplare pe zi înaintea desfăşurării alegerilor, potrivit editurii Ire Media, care intenţionează să facă stocuri noi ca urmare a cererii foarte mari. 

La Kyobo, cel mai mare depozit de cărţi din Coreea de Sud, cărţile de şi despre Donald Trump s-au vândut de miercuri până joi după-amiază cu o rată de 50 de ori mai mare decât de obicei, potrivit unui purtător de cuvânt al companiei. 

Cartea ''Prepare for President Trump'' de Jan Kim (cunoscut şi ca Chang Joon Kim), fost membru al Camerei Reprezentanţilor al SUA pentru statul California şi primul coreeano-american care a fost ales în Congres, conduce vânzările propriu-zise de la Kyobo. Pe locurile următoare în topul vânzărilor se află ''Donald Trump'' de Kang Jun-man, profesor de comunicare la Chonbuk University, şi ''How Trump Became Trump'' de Hong Jang-won, jurnalist la Maeil Business Newspaper. 

Vânzările cărţilor despre Trump au crescut de asemenea pe principalele magazinele online din Coreea de Sud, precum Yes24 şi Interpark, cu o rată de aproape 9,5 ori mai mare, mai ales la Interpark.AGERPRES

×
Subiecte în articol: donald trump