x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un criminal în serie, fost asistent medical, bănuit de uciderea a 24 de femei, a fost omorât în închisoare

Un criminal în serie, fost asistent medical, bănuit de uciderea a 24 de femei, a fost omorât în închisoare

de Redacția Jurnalul    |    20 Sep 2023   •   18:35
Un criminal în serie, fost asistent medical, bănuit de uciderea a 24 de femei, a fost omorât în închisoare
Sursa foto: Twitter

Un criminal în serie al cărui nume este asociat cu moartea a 24 de femei și condamnat pentru uciderea a două dintre ele a fost găsit mort în celula sa din închisoarea din Texas.

Billy Chemirmir, în vârstă de 50 de ani, a fost descoperit fără viață la Coffield Unit din Tennessee Colony marți, iar colegul său de celulă a fost identificat ca fiind agresorul, potrivit purtătorului de cuvânt al Departamentului de Justiție Penală din Texas, Hannah Haney, citat de Metro.

Chemirmir ispășea două condamnări consecutive la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată, după ce procurorii au refuzat să ceară pedeapsa cu moartea.

Fost asistent medical, Chemirmir ar fi ucis 13 femei în vârstă în casele lor din comitatul Dallas și 9 femei din comitatul Collin, a relatat Dallas Morning News.

Chemirmir este acuzat că le sufoca pe femei în casele lor sau în centrele de bătrâni și apoi le fura bijuteriile pentru a le vinde. Moartea multora dintre femei a fost declarată inițial ca fiind provocată de cauze naturale.

Apoi, una dintre victime, Mary Bartel, în vârstă de 91 de ani, le-a spus polițiștilor că Chemirmir a încercat să o sufoce la un centru de pensionari, folosind o pernă, și că i-a furat bijuteriile după ce a leșinat.

Atunci poliția a redeschis ancheta, conform People.

Polițiștii l-au descoperit în curând pe Chemirmir în fața apartamentului său, aruncând o valiză mare și având asupra sa bijuterii și bani. Actele din cutia de bijuterii i-au condus pe anchetatori la locuința lui Lu Thi Harris, în vârstă de 81 de ani, care a fost găsită moartă cu o zi înainte.

Chemirmir a fost condamnat pentru uciderea lui Harris și a lui Mary Brooks, în vârstă de 87 de ani.

„Nu sunt un criminal. Nu sunt deloc ceea ce spun ei că sunt. Sunt o persoană nevinovată”, declara Chemirmir anul trecut pentru Dallas Morning News.

Familiile victimelor au fost anunțate de moartea lui Chemirmir. Identitatea agresorului nu a fost dezvăluită imediat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Billy Chemirmir criminal in serie