x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Criminalul secolului! Un bărbat a mărturisit că a ucis 42 de femei în Kenya, începând din 2022

Criminalul secolului! Un bărbat a mărturisit că a ucis 42 de femei în Kenya, începând din 2022

de Redacția Jurnalul    |    16 Iul 2024   •   11:45
Criminalul secolului! Un bărbat a mărturisit că a ucis 42 de femei în Kenya, începând din 2022

Un bărbat a mărturisit că a ucis 42 de femei în Kenya începând din 2022, iar 9 cadavre dezmembrate au fost găsite. Toate cadavrele aveau „urme vizibile de tortură și mutilare".

Collins Jumaisi Khalusha a fost arestat de poliția kenyană și a declarat că a ucis 42 de femei în ultimii ani, 9 cadavre dezmembrate fiind găsite.

Încrederea în forțele de ordine era deja sub semnul întrebării după recentele proteste și represiuni, înainte ca trupurile să fie descoperite în apropierea unei secții de poliție.

Rămășițele au fost descoperite într-o carieră din cartierele sărace Mukuru din Nairobi.

Șeful Direcției de Investigații Criminale, Mohamed Amin, a declarat că Collins Jumaisi Khalusha, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că a ucis 42 de femei, inclusiv pe soția sa, începând din 2022.

„Se cristalizează faptul că avem de-a face cu un criminal în serie, un criminal în serie psihopat care nu are niciun respect pentru viața umană", a adăugat Amin.

Khalusha este așteptat să apară în fața instanței marți.

Vineri se zvonea unul dintre cadavrele recuperate era de sex masculin, însă luni poliția a declarat că toate cele nouă cadavre găsite până acum erau femei.

Ultima presupusă crimă a avut loc pe 11 iulie.

Poliția a declarat că a găsit la locuința lui Khalusha mai multe telefoane mobile, cărți de identitate, o macetă despre care se crede că a fost folosită pentru a tăia victimele, mănuși industriale de cauciuc, role de Sellotape și o duzină de pungi de nailon similare cu cele în care au fost găsite victimele, conform Sky News.

Serviciul de supraveghere a adăugat că toate cadavrele aveau „urme vizibile de tortură și mutilare".

În Kenya au avut loc zeci de decese în urma protestelor antiguvernamentale din ultimele săptămâni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: criminal kenya