x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe De ce prostituatele din Milano vor trebui să poarte veste reflectorizante

De ce prostituatele din Milano vor trebui să poarte veste reflectorizante

19 Aug 2015   •   16:58
De ce prostituatele din Milano vor trebui să poarte veste reflectorizante

Prostituatele care lucrează pe străzile din Italia vor trebui să poarte veste reflectorizante, pentru ca şoferii să le poată vedea pe timpul nopţii.

Citeşte şi Legendarele PROSTITUATE de la CRUCEA DE PIATRĂ din Bucureştiul de altădată

Femeilor, care lucrează în cartierul roşu de la periferia oraşului Milano, li s-a impus să îşi pună, peste fustele mini, veste reflectorizante.

Citeşte şi DEMOCRAŢIA în care PROSTITUŢIA e "afacere de stat"

Luciano Sinigaglia, viceprimarul comunei Spino d'Adda (aflată la 19 km de Milano) a declarat că prostituatele trebuie tratate ca lucrători stradali şi forţate să poarte haine care să le facă vizibile şoferilor care se află în trafic.

Citeşte şi Paravan legal pentru prostituție

Sinigaglia a mai spus că femeile reprezintă o problemă de "siguranţă în trafic" iar cei care se plimbă pe străzi noapte fără vestele reflectorizante vor fi arestaţi, după ce o nouă lege va intra în vigoare, luna viitoare.

Citeşte şi Presa germană lansează un avertisment:”Româncelor, atenţie la traficanţii de carne vie”!

Viceprimarul a mai adăugat că prostituatele ar trebui tratate precum muncitorii care construiesc şosele şi că trebuie forţate să utilizeze respectivele veste.

Citeşte şi HALUCINANT. Fotomodel din Italia, despre români: Elemente urât mirositoare, lipsite de educaţie, curve fără ruşine. VĂ EXTERMIN!

Unii dintre localnici au fost amuzaţi de măsurile pe care autorităţile doresc să le impună şi spun că spera ca nu se vor trezi că plătesc vreun drumar în loc de o prostituată.

×