x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Decorurile unui serial britanic, trimise la Calais şi transformate în adăposturi pentru refugiaţi

Decorurile unui serial britanic, trimise la Calais şi transformate în adăposturi pentru refugiaţi

07 Ian 2016   •   15:55
Decorurile unui serial britanic, trimise la Calais şi transformate în adăposturi pentru refugiaţi

Decorurile serialului TV "Jekyll and Hyde", a cărui difuzare a fost întreruptă pe postul britanic ITV, au fost trimise la Calais, urmând să fie transformate în adăposturi pentru refugiaţi, a anunţat joi creatorul filmului, preluat de AFP.

"Sistarea difuzării serialului +Jekyll and Hyde+ aduce şi o veste bună. Decorurile noastre au fost trimise la Calais pentru a fi folosite drept adăposturi pentru refugiaţi. Este adevărat", a scris Charlie Higson pe contul său Twitter. Producătorul a confirmat că nu va exista un al doilea sezon al serialului din cauza scăderii progresive a audienţelor, de la 3,4 milioane de telespectatori la primul episod al sezonului la 1,1 milioane la final.

El a adăugat că întreruperea serialului nu are nimic de-a face cu numeroasele plângeri în privinţa caracterului violent al filmului care aduce în prim-plan un personaj jumătate uman şi jumătate canin.

Cel puţin 4.500 de migranţi trăiesc în condiţii extrem de precare în ceea ce se numeşte "jungla de la Calais", mulţi dintre ei încercând să treacă în Marea Britanie.

×