x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Detalii șocante despre moartea tragică a fostei iubite a lui Jim Carrey. Tânăra era adeptă a scientologiei

Detalii șocante despre moartea tragică a fostei iubite a lui Jim Carrey. Tânăra era adeptă a scientologiei

01 Oct 2015   •   16:01
Detalii șocante despre moartea tragică a fostei iubite a lui Jim Carrey. Tânăra era adeptă a scientologiei

Fosta iubită a lui Jim Carey, care s-a sinucis după ce s-a despărțit de vedetă, era adeptă a scientologiei și urma un curs intensiv de „supraviețuire” în cadrul acestei biserici.

Cathriona White, 30, s-a despărțit de actorul de 53 de ani săptămâna trecută și marți, 29 septembrie, a fost găsită moartă în locuința din California. Aparent, decesul a fost cauzat de o supradoză.

Biletul de rămas bun care a fost găsit asupra femeii menționează numele lui Carrey, dar nu au fost dezvăluite mai multe detalii, scrie www.dailymail.co.uk.

White, originară din Irlanda, era make-up artist și intrase în contact cu adepții scientologiei încă din 2010. La momentul respectiv, a fost convinsă de muzicianul Beck și prietenii lui să se mute din țara natală tocmai pentru a avea posibilitatate să ia parte la cursurile din cadrul bisericii.

Recent, femeia s-a supus unui program de „purificare” foarte sever în cadrul bisericii. Conform jurnalistului Tony Ortega, care de-a lungul timpului a studiat această religie, tratamentele erau foarte dure atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, deși adepții scientologiei susțineau că după un astfel de „purif”, persoanele experimentau doar beneficii.

Jim Carrey și Cathriona White au început să se întâlnească în 2012 și, conform surselor, actorul știa de apartenența tinerei la această religie. Actorul obișnuia să ironizeze scientologia, dar relația dintre cei doi a fost una cu suișuri și coborâșuri, împăcări și despărțiri și, probabil, din acest motiv nu i-ar fi cerut lui Cat să renunțe la „credința” sa.

Cei doi au fost surprinși împreună ultima dată pe 10 septembrie într-o galerie de artă din Los Angeles.  

×
Subiecte în articol: scientologie jim carrey cathriona white