x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Divort in familia presedintelui Donald Trump!

Divort in familia presedintelui Donald Trump!

16 Mar 2018   •   08:42
Divort in familia presedintelui Donald Trump!

Vanessa Trump, soţia fiului cel mare al preşedintelui american Donald Trump, vrea sa se desparta de sotul sau, Donald Trump Jr. depunand, in acest sens, o cerere la un tribunal din New York.

 

Decizia survine dupa 12 ani de casnicie. Cei doi au impreuna cinci copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. "Vom avea mereu un enorm respect unul faţă de celălalt şi pentru familia noastră. Avem împreună cinci copii frumoşi care rămân prioritatea noastră. Cerem să ne fie respectată viaţa privată în această perioadă", a anunţat cuplul într-un comunicat difuzat Trump Organisation, compania care conduce imperiul imobiliar al familiei Trump.

Cei doi se confruntă cu probleme cauzate, se pare, de absenţele prelungite ale lui Donald Trump Jr., în vârstă de 40 de ani, iar apropiaţii cuplului au declarat că se aşteptau ca relaţia lor să se încheie mai devreme sau mai tarziu, notează ziarul New York Post.

Până la urmă Vanessa Trump a făcut acest pas, prezentându-se la Curtea supremă din Manhattan pentru a divorţa de fiul cel mare al preşedintelui SUA, care gestioneaza afacerile tatălui său, după ce acesta s-a retras înainte de prezidenţialele din 2016. "Problemele nu sunt recente. Cuplul spera să rămână împreună pe durata mandatului lui Trump, dar a devenit tot mai greu să treaca peste aceasta criza. El nu este niciodată acasa", a spus o sursă apropiată celor doi, citat de New York Post.

Fosta top model, Vanessa Trump, în vârstă de 40 de ani, speră să nu fie nevoie de o bătălie judiciară pentru a obţine custodia copiilor sau pentru bunurile sale. Cuplul s-a căsătorit în 2005 pe proprietatea lui Donald Trump din Florida, Mar-a-Lago, unde s-a căsătorit şi actualul preşedinte cu Melania şi unde cuplul prezidenţial îşi petrece vacanţele. AGERPRES

×