x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi adolescenţi împătimiţi de Pokemon Go au fost atacaţi cu arma de un proprietar care i-a crezut hoţi

Doi adolescenţi împătimiţi de Pokemon Go au fost atacaţi cu arma de un proprietar care i-a crezut hoţi

18 Iul 2016   •   21:56
Doi adolescenţi împătimiţi de Pokemon Go au fost atacaţi cu arma de un proprietar care i-a crezut hoţi

Doi adolescenţi care jucau Pokemon Go în maşina lor sâmbătă seara au fost ţintele unui atac cu armă după ce un proprietar din Florida a crezut că aceştia sunt hoţi, scrie BBC News în ediţia electronică.

Bărbatul, care i-a auzit pe cei doi în timp ce se întrebau dacă au reuşit "să ia ceva", a tras în direcţia maşinii lor pentru că aceştia au refuzat să oprească când le-a cerut acest lucru. Niciunul dintre cei doi adolescenţi nu a fost rănit.

Poliţia din statul Florida a folosit prilejul pentru transmite tinerilor şi părinţilor lor câteva reguli privind practicarea în siguranţă a acestui joc. Poliţiştii au indicat că au primit solicitarea de la părinţii unuia dintre adolescenţi. Tinerii nu au realizat în prima fază că se trage asupra lor, ci au crezut că proprietarul vrea doar să îi sperie.

Poliţiştii au sfătuit tinerii ca atunci când joacă Pokemon Go să nu intre pe proprietăţi private, să nu conducă maşini sau să se dea cu skateboardul. De asemenea, să fie atenţi ce alte aplicaţii mobile instalează pentru că acestea pot accesa datele personale ale utilizatorului telefonului respectiv sub pretinsa îmbunătăţire a experienţei de a juca Pokemon Go.

Potrivit SimilarWeb, utilizatorii de smartphone petrec acum mai mult timp jucându-se Pokemon Go decât pe reţelele de socializare Snapchat şi Instagram sau pe serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Pokemon Go