x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi șoferi români din Marea Britanie s-au luat la bătaie la un grătar

Doi șoferi români din Marea Britanie s-au luat la bătaie la un grătar

22 Sep 2021   •   09:59
Doi șoferi români din Marea Britanie s-au luat la bătaie la un grătar

Doi șoferi români de camion care lucrează în Marea Britanie s-au luat la bătaie la un grătar. Aceștia s-au ales cu răni grave la cap și la picioare,  scrie ziarulromanesc.net.

Victor Martari și Gheorghe Giurea au ieșit la un grătar cu un alt șofer, la Purfleet Truck Wash, în Essex. Întâlnirea a început cu voie bună dar după ce au băut, bărbații au devenit violenți și s-au luat la ceartă, după care s-au și bătut. Unul dintre ei are o rană gravă la genunchi, iar celălalt a fost călcat pe cap. 

Celelalte persoane care au participat la întâlnire au chemat poliția. 

Martari și Giurea au 36 de ani. Ei și-au recunoscut faptele și au fost condamnați la Basildon Crown Court dar au fost scutiți  de închisoare.

Judecătoarea a spus: „Sunteți aici din cauza luptei care a avut loc între voi doi, pe 24 iulie anul acesta, la ora 20.00, la Purfleet Truck Wash. Amândoi sunteți șoferi de vehicule grele și, împreună cu alți șoferi români, ați fost la un grătar. S-a consumat mult alcool și, din anumite motive, v-ați certat.

Nu mă interesează cine a început bătaia sau de ce, sunteți aici din cauza asta. Nu mă interesează cine a avut dreptate și cine a greșit.

Nu voi face distincție între voi doi, dar condamnarea este de trei ani. Vă dau credit complet și asta o reduce la doi ani”, a spus judecătoarea care a pronunțat sentința.

Ea l-a condamnat pe Martari 20 de luni de închisoare și pe Giurea la 18 luni. Ambele hotărâri au fost suspendate timp de doi ani, ei trebuind să facă în total 150 de ore de muncă neremunerată.

 

×
Subiecte în articol: soferi Marea Britanie bataie