x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ducesa de Cambridge a implinit 40 de ani

Ducesa de Cambridge a implinit 40 de ani

09 Ian 2022   •   18:30
Ducesa de Cambridge a implinit 40 de ani

mai multe fotografii ale ducesei de Cambridge au fost publicate pentru a marca cea de-a 40-a aniversare a acesteia, care are loc duminică, scrie BBC.

Portretele, realizate de fotograful de modă Paolo Roversi, o arată pe aceasta purtând diferite rochii Alexander McQueen

Acestea vor fi expuse în acest an în trei zone - Berkshire, St Andrews și Anglesey - în care a locuit Catherine.

Ulterior, ele vor fi expuse în colecția permanentă a National Portrait Gallery.

O aniversare de 40 de ani este întotdeauna o scuză bună pentru puțină nostalgie și reflecție. Pentru ducesa de Cambridge există multe motive de reflecție, scrie BBC.

Multe s-au schimbat pentru ea de când a intrat în familia regală - nu doar prințul, cei trei copii ai lor și rolul ei de viitoare regină. Ea a trebuit, de asemenea, să se regăsească ca persoană publică. Trecerea de la Kate Middleton cea privată la ducesa regală de Cambridge cea publică a avut provocările sale. Ea a trebuit să navigheze printre tipurile de stres care vin odată cu aderarea la familia regală, care sunt multe.

Cele trei noi fotografii publicate cu ducesa pentru a marca aniversarea sunt revelatoare. Ele arată cum vrea să se prezinte la 40 de ani și emană un farmec strălucitor, de modă veche. Imaginile au fost făcute la Kew Gardens în noiembrie și vor face parte dintr-un proiect al National Portrait Gallery.

Acestea vor fi expuse în trei locații pe care le-a ales și care au o semnificație specială pentru ea. Berkshire este comitatul în care a copilărit și unde a fost crescută. St Andrews este locul în care a mers la universitate și unde și-a început relația cu soțul ei. Anglesey este locul în care cuplul a locuit împreună chiar înainte și la începutul căsniciei lor.

Fotograful de modă Paolo Roversi a declarat că realizarea unui portret al ducesei a fost o "adevărată onoare" și "un moment de bucurie pură"

Următorul deceniu va fi unul de schimbări semnificative.

Cum regina face mai puțin și lucrează diferit din cauza vârstei sale, familia Cambridge va face mai mult.

Pentru ducesă, acest lucru va însemna accent pe probleme sociale, dar va continua să protejeze intimitatea copiilor săi, gestionând momentul în care îi putem vedea.

La 40 de ani, viața pendulează între cea privată și cea publică pentru ducesa care într-o zi va fi regină.

 

 

 

×