x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elon Musk şi-a cerut scuze pentru că l-a numit "pedofil" pe unul dintre salvatorii copiilor din Thailanda

Elon Musk şi-a cerut scuze pentru că l-a numit "pedofil" pe unul dintre salvatorii copiilor din Thailanda

18 Iul 2018   •   12:45
Elon Musk şi-a cerut scuze pentru că l-a numit "pedofil" pe unul dintre salvatorii copiilor din Thailanda

Elon Musk şi-a cerut scuze faţă de britanicul implicat în salvarea copiilor blocaţi în peştera inundată din Thailanda, după ce l-a numit “pedofil” pe Twitter, scrie The Guardian.

Vernon Unsworth, salvatorul jignit de Musk, a afirmat, după jignirea adusă de CEO-ul Tesla, că i-a în considerare să-l dea în judecată, fiind “foarte nervos”.

Elon Musk a şters postarea de pe Twitter, care a fost făcută după ce Unsworth a pus la îndoială capacitatea mini-submarinului creat de Musk pentru a ajuta la salvarea copiilor. Acesta şi-a cerut scuze printr-o altă postare pe Twitter, miercuri. “Cuvintele mele au fost spuse la nervi, după ce domnul Unsworth a spus mai multe neadevăruri şi mi-a sugerat să fac un act sexual cu mini-submarinul, care a fost creat ca o formă de bunătate şi potrivit informaţiilor oferite de liderul echipei de scafandrii”, a scris Musk.

“Cu toate acestea, acţiunile lui împotriva mea nu justifică acţiunile mele împotriva lui, iar pentru asta îi cer scuze domnului Unsworth şi companiilor pe care le reprezint ca lider. Vina este a mea şi doar a mea”, a mai adăugat acesta.

Unsworth a spus pentru Reuters că ştie că Musk şi-a cerut scuze, însă a refuzat să comenteze o posibilă împăcare sau un demers în instanţă.  

×