x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elon Musk spune că are „prea multă muncă”. Investitorii sunt îngrijorați

Elon Musk spune că are „prea multă muncă”. Investitorii sunt îngrijorați

14 Noi 2022   •   10:54
Elon Musk spune că are „prea multă muncă”. Investitorii sunt îngrijorați
Sursa foto: Hepta

Miliardarul Elon Musk a declarat că lucrează „cel mai mult... de dimineață până seara, șapte zile pe săptămână”, când a fost întrebat despre recenta achiziție a Twitter și despre conducerea sa a producătorului auto Tesla.

„Am prea multă treabă, ceea ce este sigur”, a răspuns Musk virtual la o conferință de afaceri desfășurată în paralel cu summitul G20 de la Bali, potrivit CNN.

Musk, care este directorul executiv al ambelor companii, a apărut luminat de lumânări, purtând o cămașă indoneziană trimisă de organizatori.

În imagine, doar faţa şi mâinile lui Musk erau vizibile pe un ecran negru.

"Am avut o pană de curent cu trei minute înainte de acest apel. De aceea sunt complet în întuneric", i-a explicat el magnatului indonezian Anindya Bakrie, care a moderat discuţia.

Întrebarea dacă Tesla va avea de suferit pentru că Musk este preocupat de Twitter a devenit importantă pentru investitori și analiști.

Indonezia a încercat să obțină un acord cu Tesla privind investițiile în baterii și, eventual, compania aerospațială SpaceX a lui Elon Musk să dezvolte un loc de lansare a rachetelor.

Musk nu și-a luat niciun angajament față de niciunul dintre acestea, dar a spus că Indonezia are un rol important de jucat în lanțul de aprovizionare a vehiculelor electrice și că ar avea sens „pe termen lung” ca SpaceX să aibă mai multe puncte de lansare pe tot globul.

Musk este, de asemenea, CEO al Tesla și SpaceX și este fondatorul firmei de tuneluri The Boring Co. și al companiei de interfață creier-mașină Neuralink .

Conform datelor Forbes, averea netă a lui Musk se situează la 194,8 miliarde de dolari, o mare parte din ea provenind din participaţia sa de aproape 15% la Tesla, care are o capitalizare bursieră de 622 miliarde de dolari.

Elon Musk Addresses Business 20 Meet In Bali, Indonesia Ahead Of G20 Summit
 

×
Subiecte în articol: elon musk spacex Tesla Twitter