x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Rămășițele unei femei care a anunțat la 911 că era urmărită prin pădure, găsite după 3 ani

Rămășițele unei femei care a anunțat la 911 că era urmărită prin pădure, găsite după 3 ani

de Redacția Jurnalul    |    17 Dec 2022   •   22:30
Rămășițele unei femei care a anunțat la 911 că era urmărită prin pădure, găsite după 3 ani

Rămășițele unei femei din Texas care a sunat la 911 să anunțe că este urmărită prin pădure au fost găsite după 3 ani. Lauren Thompson, mamă a trei copii, a fost dată dispărută pe 10 ianuarie 2019.

Rămășițele femeii care a dispărut în urmă cu mai bine de trei ani după ce a sunat la 911 pentru a spune că este urmărită au fost găsite într-o zonă împădurită, transmite NBC News.

Lauren Thompson, mamă a trei copii, a dispărut pe 10 ianuarie 2019. În luna iulie a acestui an, au fost localizate rămășițele ei. Au fost folosite înregistrările dentare pentru a identifica rămășițele ca fiind ale lui Thompson.

„Biroul nostru va fi harnic în urmărirea tuturor indiciilor de investigație”, a spus șeriful Cutter Clinton.

În ziua în care Thompson a dispărut, ea a sunat la 911 și i-a spus operatorului că cineva o urmărește, a declarat șeriful de atunci Kevin Lake pentru emisiunea "Dateline" de la NBC.

Lake a declarat că Thompson părea "dezorientată și confuză" în timpul apelului și a spus că a fugit din mașina ei. Apelul s-a încheiat brusc după 21 de minute. Lake a spus că el crede că este posibil ca bateria telefonului ei mobil să se fi descărcat.

Forțele de ordine au găsit mașina femeii blocată în noroi pe marginea unui drum din comunitatea Rock Hill, a declarat Lake.

Autoritățile au reușit să ia legătura cu persoanele cu care Thompson fusese mai devreme în acea zi. O persoană le-a spus anchetatorilor că se pare că se afla în zonă pentru a pescui,. Acea persoană a spus că se afla în mașină cu Thompson când aceasta ar fi ieșit de pe șosea.

"Femeia i-a spus că va merge pe jos până la casa lui pentru a lua un vehicul care să îi scoată din noroi, dar apoi ea a luat-o la fugă în pădure", a declarat Lake pentru "Dateline".

La momentul respectiv, Lake afirma că nu existau informații care să îi facă pe anchetatori să creadă că persoanele cu care se afla Thompson erau implicate în dispariția ei.

Biroul șerifului nu a anunțat niciodată în mod public vreun suspect sau o persoană de interes.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: femeie SUA moarta