x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Filmul 'The Wolf of Wall Street', în vizorul justiţiei

Filmul 'The Wolf of Wall Street', în vizorul justiţiei

18 Iun 2016   •   19:20
Filmul 'The Wolf of Wall Street', în vizorul justiţiei

Adevăratul comerciant cu perucă, jucat de P. J. Byrne în filmul biografic 'The Wolf of Wall Street' al lui Martin Scorsese, reclamă 25 milioane de dolari regizorului, precum şi producătorilor pentru defăimare, informează Reuters şi premiere.fr.

Andrew Greene (care a fost redenumit Nicky Koskoff în film) estimează că a fost prezentat într-o lumină negativă care îi afectează grav reputaţia. Fostul angajat al Stratton Oakmont, care acum lucrează ca bancher, nu a digerat deloc bătaia de joc la adresa perucii lui şi faptul că este prezentat ca un "criminal degenerat", care are în permanenţă nasul în pudră sau între picioarele prostituatelor.

Deşi nu interpretează personajul în cauză şi nu a scris scenariul, actorul Leonardo DiCaprio, care face parte din distribuţie, va depune în cele din urmă mărturie, în pofida intervenţiei avocaţilor săi. Potrivit Hollywood Reporter, magistratul care se ocupă de caz l-a convocat pe actorul în vârstă de 41 de ani în calitate de producător, compania sa Appian Way fiind implicată la începuturile proiectului.

Leonardo DiCaprio va fi audiat "la o dată şi într-un loc convenite în mod rezonabil de ambele părţi". Martin Scorsese şi scenaristul Terrence Winter au depus deja mărturie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: The Wolf of Wall Street defaimare