x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FORUM: Comemorare romaneasca pentru 9/11

FORUM: Comemorare romaneasca pentru 9/11

04 Sep 2004   •   00:00

Autorii site-ului romanilor din Statele Unite, Romanian-Portal.com, cauta romani care au supravietuit atentatelor din 11 septembrie 2001 din New York pentru un documentar care va fi prezentat pe un program de televiziune.

"Desi marea majoritate a populatiei lumii nu-si aminteste cu placere de tragicele evenimente din 11 septembrie 2001 de la World Trade Center si cladirea Pentagonului din New York, cand cele doua cladiri (Twin Towers sau Gemenii) simbolizand puterea economica a Americii au fost distruse printr-un atac terorist, iar cladirea Pentagonului a fost grav avariata, acest eveniment s-a discutat, se discuta si se va mai discuta.

Dorim sa intram in legatura cu orice roman care la acea data lucra in World Trade Center sau Pentagon si care se numara printre fericitii supravietuitori ai tragicului eveniment. Se urmareste realizarea unei emisiuni speciale dedicate comemorarii acestui eveniment, emisiune care va fi difuzata pe un post de televiziune romanesc. Participarea la aceasta emisiune este bineinteles benevola, iar persoanele care doresc sa participle la aceasta emisiune sunt rugate sa ne trimita o adresa de e-mail si/sau un numar de telefon la care doresc sa fie contactati la info@romanian-portal.com.

Daca stiti pe cineva care a supravietuit acestui atac terorist, va rugam sa le spuneti despre existenta acestui articol.

Multumim anticipat!
Romanian-Portal.com"

×
Subiecte în articol: diaspora