x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FORUM: IN CAUTAREA UNEI RUDE

FORUM: IN CAUTAREA UNEI RUDE

09 Oct 2004   •   00:00

Anca Damboianu din Brasov isi cauta o verisoara indepartata, care a plecat in Statele Unite, in Florida. Romanii care au informatii despre Victoria Negoescu sunt rugati sa ne contacteze la diaspora@jurnalul.ro.

"Dragi prieteni,
Fara sa fi reusit pana acum prin mijloacele pe care le-am abordat, de mai mult timp o caut in SUA pe verisoara mea mai indepartata. Aceasta se numeste Negoescu Victoria, alintata Dori sau Tori.

Este originara din Bucuresti, parintii ei s-au numit Negoescu Ion si Negoescu Livia (nascuta Raica). Verisoara mea are in jur de 70 ani si a profesat in Romania ca psiholog. A lucrat ca psiholog-cercetator la un Institut de Psihologie din Bucuresti (desfiintat de Ceausescu in urma actiunii "Transcedentalii") si la Institutul de Geriatrie Ana Aslan din Bucuresti si in anii ’80 - posibil in 1986, s-a stabilit in SUA. In Romania si in strainatate, ca psiholog, verisoara mea era cunoscuta prin lucrarile sale in publicatii de specialitate.

Intr-o agenda a altei rude a mele, care a decedat si care se pare ca a fost in corespondenta cu Victoria, am gasit o adresa a acesteia din SUA. Va redau aceasta adresa: Negoescu Livia, 8367 Waterford Circle, Tamarac, Florida 33321, USA.

In octombrie 2003 i-am scris verisoarei mele la aceasta adresa, dar, din pacate, scrisoarea mi-a fost trimisa retur cu mentiunea "destinatar necunoscut".

Va raman recunoscatoare daca verisoara mea va putea fi gasita pentru mine. Doresc sa-i scriu.

Cu stima,
ing. Damboianu Doina Anca, din Brasov."
×
Subiecte în articol: diaspora