x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotbal: 16 morţi, după ce teroriştii au atacat clubul suporterilor lui Real Madrid dintr-un oraş irakian

Fotbal: 16 morţi, după ce teroriştii au atacat clubul suporterilor lui Real Madrid dintr-un oraş irakian

13 Mai 2016   •   19:00
Fotbal: 16 morţi, după ce teroriştii au atacat clubul suporterilor lui Real Madrid dintr-un oraş irakian

16 persoane au fost ucise de teroriştii care au atacat vineri clubul suporterilor echipei de fotbal Real Madrid din oraşul irakian Samarra, anunţă ziarul spaniol AS.

Teroriştii, înarmaţi cu puşti de asalt AK-47 au atacat sediul clubului suporterilor lui Real din oraşul Samarra, situat la 125 de kilometri nord de capitala Bagdad. 16 persoane au fost ucise şi 20 au fost rănite, unii răniţi fiind în stare gravă.

În momentul atacului, în club se aflau în jur de 50 de suporteri ai lui Real. Când nu sunt meciuri trasmise în direct, aceştia se adună aici pentru a bea cafea şi a urmări meciuri mai vechi ale echipei favorite.

AS l-a contactat pe preşedintele clubului suporterilor lui Real Madrid din Samarra, Ziad Subhan, care a declarat: "Un grup de terorişti islamişti, aparţinând ISIS, au pătruns în cafenea, înarmaţi cu puşti AK-47, trăgând la întâmplare în oricine se afla înăuntru".

Întrebat despre motivele atacului, preşedintele a spus că teroriştilor "nu le place fotbalul, ei cred că e ceva îndreptat împotriva musulmanilor".
AGERPRES

×